Sockerfria snickerskakor

fredag 2 februari 2018 - 07:30 | 0 Kommentarer

aaaaaaaaa

Igår kväll fick jag cravings på något sött, och eftersom jag försöker lära mig att både baka men även att gilla mera hälsosamma snacks kändes dessa kakor som ett bra val. 

Det är alltså snickerskakor helt utan socker! De är i stora drag gjorda på dadlar, kokosolja, osötat jordnötssmör, kakao och salta jordnötter. Mmmm. De är inte direkt någon fröjd för ögat men ack så goda!

In the making provsmakade jag lite på det översta lagret som innehåller kakao och det smakade så sjukt mycket kakao att det bara var äckligt. Jag trodde att det var något fel på receptet men nej, när det hade stelnat i frysen blev det verkligen supergott. Så bli inte skrämda ifall ni gör samma sak, hehe. :D

Jag kommer absolut att baka dessa igen, de har ett galet enkelt recept samtidigt som de är väldigt goda och nyttiga. 5/5!

Jag hittade receptet på Alexandra Brings blogg. (OBS! Nu när jag jämför våra bilder ser jag att mina liknar hennes ganska mycket vilket inte var meningen. Men hon hade åtminstone snäppet vackrare kakor. :D)

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar