Veckans hiss och diss

söndag 11 mars 2018 - 19:25 | 0 Kommentarer

Hiss

- Sockerstrejken och juice-detoxen (klick!) som jag har kört i en och en halv vecka nu har gett fantastiska resultat. Mitt mående har blivit betydligt bättre, jag är piggare än förut och får under nätterna en djupare och mer utvilande sömn. Och inte nog med det, även mitt hår har reagerat positivt på denna diet. Jag har nämligen länge haft problem med fettigt hår, jag kunde tvätta det på morgonen och det blev smutsigt igen samma kväll vilket inte på något sätt är optimalt. Men den här veckan har jag bara behövt tvätta håret två gånger och det har inte alls sett lika smutsigt ut som innan. Hur nice?

- Jag fick ju hem ett löpband på posten i måndags (klick!) och har sedan dess sprungit på det varje dag. Det är SÅ bekvämt och lyxigt att kunna springa exakt när man vill utan att behöva tänka på väder, gymkort eller snygga träningskläder. 

- Igår var jag på revypremiär i Oravais med väldigt omtyckta människor. Fick skratta så magmusklerna värkte plus att Sara-Li och jag fick livets skrattattack så tårarna bara sprutade. Jestas alltså, länge sedan jag har skrattat så mycket som igår! Skrattandet fortsatte nämligen ända in på småtimmarna då vi var hos oss och hade spelkväll med vännerna.

- Både i fredags och igår städade jag innan läggdags. Jag fick alltså känna lyxen av att vakna upp till ett rent och städat hem både igår och idag och jag älskade det. 

- Josefin Dahlberg. Wow, vilken inspirerande kvinna. ALLA borde läsa hennes blogg och lyssna på podcasten "Josefin och Vanja" för att få riktig feel good-inspiration. 

Diss

- Jag vill så gärna säga att jag kämpar med att få bort mitt telefonberoende, men sanningen är den att jag är medveten om att jag inte kämpar tillräckligt. Ett bra första steg skulle vara att radera Facebook-appen, men jag kommer mig inte för och det stör mig något så otroligt. 

- Snöslasket som råder utomhus skulle jag gärna skippa, men jag försöker hålla mig positiv till det och låtsas att det är ett vårtecken. Dock så har skorna jag använder oftast fått ett litet hål så slasket kommer alltid in i skon. Härligt.

- Jag har inte hunnit vara hemma hos familjen så mycket som jag har velat denna vecka. Jag tankar alltid som mest energi när jag får chilla hemhemma och diskutera med familjen, det är väldigt viktigt för mig. 

- Våra kaffebönor är slut så vi måste åka till butiken ännu ikväll bara för det. SUCK. Hejs.

kaffee

Kaffesörplaren i sitt esse.

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar