EMMA GEISOR 1

Jag har funderat över bloggen.

Skrivet av Emma Geisor 24.01.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Alltså. Hej. 

Som ni har märkt så har det stått lite mer stilla här på bloggen. Det är för att jag har varit tvungen att tänka lite. Bloggen har blivit en prestation. Jag har typ 10 inlägg i utkast, eftersom jag tänker att de inte är "bra nog" för att publiceras. Jag har tänkt att ni alltid måste få ut något av mina inlägg. Ny fakta eller nya funderingar och perspektiv. 

Jag har inte haft inspiration eller tid att faktaforska och fundera stort och brett på saker. Det har varit en period då jag inte har tänkt så mycket på sånt de senaste veckorna. Det har varit jul, nyår och annars också hänt en del nytt i vårt liv (vi ska köpa lägenhet!!!!! mer om det en annan gång). Och jag har haft dåligt samvete för att jag inte har publicerat regelbundet senaste veckorna. 

Men nu då jag har funderat över vad jag vill med bloggen, så har jag kommit fram till att det är ett sätt för mig att diskutera. Att skriva ner tankarna, och få feedback och nya synpunkter från er. 

Jag frågade på min Instagram förra veckan om vad ni skulle vilja läsa mer om här. Och jag blev faktiskt förvånad av svaren. För de flesta hade skrivit att ni vill veta mer om min vardag. Om vad jag har gjort och gör. Fick också ett förslag om outfits. Och jag måste säga att jag blev lättad av era svar. Det var inte en massa samhällsproblem som jag behöver ta ställning till. Utan det är tillräckligt att ibland bara skriva om hur jag har det. 

Funderar på att konstruera någon sorts lista, som jag skulle ha som återkommande bas för något vardagsinlägg. Typ något som skulle summera min vecka, eller den senaste månaden. Har ni i så fall tips på vad som skulle kunna ingå i den listan? 

En annan sak jag vill införa är att lägga upp helt vanliga bilder från min vardag. Bilderna behöver inte ha något kroppspositivt budskap eller någon text som passar perfekt till bilden. 

Som sagt vill jag bloggen ska vara för oss alla, ett diskussionsrum. Där man kan fundera och diskutera och få nya perspektiv. Så ni får jättegärna skriva på Insta-DM eller kommentera om det är något ni vill jag ska ta upp! 

 (Bonusfact: Jag älskar vin.) Pok.IMG 20200122 183624

Kommentarer

 • Rebecca 24/01/2020 10:34am (6 månader sen)

  Vem älskar int vin!? :)))

  • Emma Geisor 27/01/2020 8:56am (5 månader sen)

   haha jaa, bra fråga ':D

 • Frida 10/02/2020 2:07pm (5 månader sen)

  Hej! Jag blev nyfiken på högtalaren på ben man ser på bilden. Vilket märke är den?

  • Emma Geisor 11/02/2020 7:01pm (5 månader sen)

   Bilden är tagen hemma hos min vän Rebecca, men kollade upp det och de är från märket Amphion :)

Skriv en kommentar