EMMA GEISOR 1

Vårt nya hem + lägenhetstour

Skrivet av Emma Geisor 02.03.2020 | 3 Kommentarer

Än en gång har det varit tyst på bloggen. Men vet ni vad vi har gjort! Vi har blivit med lägenhet och vi har flyttat in!

Det är en hel del fixas fortfarande, men jag ville visa er hur det ser ut nu. Vi vill gärna ha tips och förslag på hur vi ska fixa hemmet. Nog skrivet, så här ser det ut! 
IMG 20200302 113409Soffan börjar gå sönder, så det är dags att köpa ny då vi har råd. Tror att jag vill ha en soffgrupp i grå eller beige, vad tror ni om det? Mattan kommer vi flytta upp i sovrummet och köksbordet kommer flyttas till köket om några dar. Vi har nämligen målat golvet i köket, så man skulle vänta någon dag innan man lägger in möblerna. Åt flaskorna i hörnet jag jag beställt en barvagn. 

IMG 20200302 113435Max har redan hittat sin plats i stolen, brevid spisen. IMG 20200302 113555I sovrummet, på övre våningen ska vi måla väggarna, tror det blir någon beige färg. Tycker det är så otroligt svårt att bestämma sig för en beige.. De finns så många olika, som skiftar i olika färger och ändrar färg beroende på ljus osv.. Har du något tips på en bra beige?  Bakom dörren gömmer sig ett rum som ska bli vår garderob. Tips på garderobsinredning emottages också!

Tänkte det blir lättast att visa allt genom en video, så filmade och klippte ihop en sådan åt er. Ni kan ju passa på att prenumerera på min youtube-kanal while you're at it!

Kommentarer

 • Rebecca 03/03/2020 9:29am (5 månader sen)

  du e så rolig! :)))

  • Emma Geisor 03/03/2020 5:57pm (5 månader sen)

   Tack ❤

 • Nina 03/03/2020 2:01pm (5 månader sen)

  Snyggt. Jag tycker det var riktigt lyckat med bordet bakom soffan, bra användning av utrymmet. Där skulle jag hänga en stor modern tavla på väggen för att göra det lite intressantare. Sedan tycker jag ni kan satsa på en soffa med lite färg som poppar, tyckte det var så snyggt med den nuvarande färgen!
  Sedan blir allt alltid bättre med en stor, mysig matta, gärna i färg den med. :)

  • Emma Geisor 03/03/2020 5:57pm (5 månader sen)

   Tusen tack för tipsen Nina! ☺️

 • Tanja 03/03/2020 8:50pm (5 månader sen)

  Underbar video! Och vad kul med egen lägenhet. Har tyvärr inga bra tips gällande hallen, men kanske satsa på en så stor byrå ni bara får rum med under trappan för förvaring. Sen bara ha framme de jackor ni använder mest, resten kan ni kanske ha i skrubben i kontoret? Till walkincloseten bredvid sovrummet hade jag satsat på Algot förvaringsserien från Ikea, förmånlig och bra. (Du kan rita upp hur du vill på hemsidan och mäta vad du får rum med, sen kan du skriva ut färdigt var allt finns i Ikea och hämta i lagret! Supersmidigt!) Och väggfärgen, vi har nu mörkgrått i sovrummet som tyvärr har lite gult i sig, så ibland drar färgen mot brunt (!), det ville vi inte ha! Så löns att gå till typ Hartmans/något byggvaruhus iaf för att få rätt kulör. (Inte det gröna varuhuset som vi gjorde...) Lycka till iaf, kul att följa med hur ni inreder och fixar, så uppdatera gärna kring det!

  • Emma Geisor 04/03/2020 8:48am (5 månader sen)

   Tack så mycket för din kommentar Tanja, och tack för tipsen!
   Vad tråkigt att er väggfärg inte blev som ni önskade, det är så otroligt svårt med väggfärger då de påverkas av ljussättning och andra färger i rummet.
   Och jag kan lova att det kommer komma mer uppdateringar om lägenheten! :)

Skriv en kommentar