PÅ ANDRA SIDAN ATLANTEN

söndag 23 augusti 2015 - 07:33 | 0 Kommentarer

Hej, allt bra här! Tänkte bara kika in för en snabb uppdatering innan jag slocknar i min nya säng. Om min födelsedag var lång med sina 31 h så har nog dessa två dagar tagit priset som snäppet längre. Men wow, så många nya intryck, så många nya människor och så mycket att lära. Jag ska återkomma till dessa dagar senare men tänkte först ladda upp några bilder från min 24 h långa resa! För den är nog ett kapitel i sig den med.

IMG 4835

Kl. 5.00 var det väckning och 6.20 gick flyget till stockholm. 

IMG 4839

IMG 4853

IMG 4871

Firade födelsedagen med frukost på Joe and the Juice!

IMG 4872

Redo för mitt första långflyg!

IMG 4870

IMG 4860

Kollade 3 filmer, 4 serieavsnitt och åt flygplansmat. Plötsligt hade 8 timmar gått!

IMG 4867

Det första jag möttes av i USA: Hamburger Shakes Fries :D Jag log lite för mig själv påväg genom terminalen då alla kända amerikanska fastfood märken passerade förbi! Tullen gick förvånandsvärt smidigt och jag var genom alla kontroller på 15 minuter. Då återstod bara 5 h väntetid..

IMG 4874

Planet till Roanoke var nästan mindre än de minsta Finnair planen!

IMG 7

Chicago skyline var imponerande!

IMG 4966

Min stavtränare hämtade upp mig och vi åkte till Blacksburg där min otroligt snälla roomie Hannah väntade med nybakta cookies. Fick dela säng med henne första natten eftersom jag inte fått min rumsnyckel då ännu. Är så sjukt tacksam över att allt gått så bra hittills. Alla människor jag mött har varit väldigt vänliga och hjälpsamma. Men mer om fortsättningen senare, nu måste jag få lite sömn efter två fullspäckade dagar bakom mig!

Kategorier:

The amERICAn dream

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.