7EEC0E37 0F8C 47F7 9230 B91FADB6CDB3

Den magiska Lejonporten inträffar 8/8

Skrivet av Evelina Nygårds 04.08.2021 | 0 Kommentarer

Under den inkommande helgen händer det igen stora grejer inom den astrologiska och spirituella världen.

Gör dig redo att manifestera lite seriös Lejonmagi, för den 8 augusti (på söndag) kommer solen i Lejonet och den ljusa stjärnan Sirius att skapa ett årligt kosmiskt event som kallas lejonporten. Detta event förstärks ännu mer intensivt i år, tack vare nymånen i Lejonet som äger rum samma dag. Mellan dessa stjärnhändelser och numerologin bakom siffran åtta, kommer 8 augusti (eller 8/8) att vara en av de mest lyckosamma dagarna 2021. Om du gillar astrologi eller numerologi vill du inte sova bort denna möjlighet att manifestera allt det du önskar dig!

Så vad är lejonportens portal? Det är en kombination av att solen finns i sitt hemtecken Lejonet, att stjärnan Sirius stiger på himlen (som blir synlig den 8 augusti eller runt det datumet varje år) och den numerologiska betydelsen av siffran 8 (som förstärks av dubbla åttor, 8/8). Dessa faktorer tillsammans bidrar till en gynnsam energi som gör den 8 augusti till en särskilt lyckosamdag för att manifestera framgång och förvandla dina drömmar till verklighet.

lionsgate portal 2019

MANIFESTERA?

Att manifestera innebär att du visualiserar eller skriver ner de saker du vill uppnå. Men inte bara som en "to do-lista" utan du är noga med hur du formulerar dig, du är så exakt som möjligt och du ser det framför dig hur det går till. Du tänker intensivt på det och du känner känslorna du kommer att ha då det du visualiserar inträffar. Vissa kan tycka att det är hokus pokus humbug, att sånt inte fungerar.

Jag säger att det har att göra med attraktionslagen, om du skickar ut till Universum vad du önskar dig och tror att du ska få det, är positiv och agerar i rätt riktning, då kommer du att få det.

Men för den kritiske, så håller ju faktiskt många idrottare på med just detta. De visualiserar hur de ska utföra sin gren, t.ex. sina simhopp, en tänker och fantiserar om hur det känns att vinna OS-medaljen, de tänker på det varje dag och gör saker varje dag så att de kommer närmare sitt mål. Detta är att manifestera.

Men men.. Back to lejonporten.

Copy of This morning routine will change 1 683x1024

Medan firandet av lejonporten är populär inom New Age, så har 8/8 firats som ett andligt datum i tusentals år. Sirius uppgång och anpassning till solen ansågs vara en viktig händelse i många gamla kulturer. Civilisationer så långt tillbaka som Dogon-stammen i Afrika, Sumererna och forntida Egypten spårade Sirius bana över himlen, trots att de saknade modern teknik. 

8 augusti ger ett gnistrande andligt fönster av möjligheter för alla stjärntecken att sätta upp avsikter, omfamna överflöd och skapa en ny början. Även om den 8 augusti anses vara toppdatumet för att utnyttja den mystiska energin i lejonporten, tror man att manifestationsportalen är "öppen" i flera veckor före och efter också. Men i år är porten extra stark för att andligt jämna upp och skapa förändringar i våra liv, eftersom den dessutom överensstämmer med datumet för nymånen i augusti 2021.


Numerologi av datumet 8/8

Åtta anses vara en av de lyckligaste siffrorna inom numerologi och motsvarar ofta rikedom och överflöd. Visuellt är en "8" också bokstavligen en oändlighetssymbol vänd upprätt, vilket representerar dess obegränsade potential. 8/8 är numerologiskt signifikant, eftersom åtta är siffran för överflöd och välstånd. Att vara den åttonde dagen i årets åttonde månad laddar detta datum med framgångens energi (ovanpå all astrologisk magi) och gör det viktigare för oss att sätta tydliga avsikter. Betydelsen av 8/8 blandar astrologi med numerologi på ett synergistiskt och fascinerande sätt.

 

För att summera denna långa och lite invecklade text för de som inte är så insatta i ämnet:

På söndag kan du passa på att tänka lite extra på vad du vill uppnå under den kommande tiden. Skriver ner det i en bok, fantisera lite och lek med tanken. Hur skulle det kännas att uppnå exakt det där du önskar dig. Vad borde du göra för att nå det? Var positiv! 

Tror du att du kan få det, så kan du det! Glöm inte det...

 

Characteristics About The People Having Life Path Number 8

Källa: https://www.bustle.com/life/lions-gate-portal-luckiest-days-meaning-astrologer 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar