7EEC0E37 0F8C 47F7 9230 B91FADB6CDB3

Get to know me

Skrivet av Evelina Nygårds 16.07.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej och välkommen till denna nya blogg!

Jag tänkte börja min "bloggkarriär" genom att berätta lite om mig själv. Ett "get to know me"-inlägg om man så vill.

Om du läst min ganska långa presentation som finns här till höger, så vet du ju lite redan, men jag kan ta det en gång till. Som sagt, Evelina, 29 år, född -91 i november, så 30-års krisen närmar sig med stormsteg. (skämt å sido, jag känner mig som 22 eller 12 de flesta dagarna) Skorpion till stjärntecknet, en tvättäkta sådan också och mycket intresserad att prata om just stjärntecken. Jag är hemma från Övermark i Närpes, men flyttade därifrån 2011 då jag började studera till klasslärare vid ÅA i Vasa. 

Jag blev färdig klasslärare 2017 och började genast jobba som lärare, 3 år inom Vasa stad och nu 1 år i Korsholm, där jag också fortsätter till hösten. Jag älskar att vara lärare och då tänker jag inte bara på alla ledigheter, utan jag är en riktig "berättare" och det är något magiskt över att få trollbinda en klass när man berättar om något spännande ämne. Historia råkar vara mitt favoritämne och där finns det minsann spännande saker att berätta om.

När jag inte jobbar, som just nu då jag har sommarlov, så tycker jag om att lära mig nya saker. Japp, jag är en sådan där jobbig person som alltid måste lära mig något, undersöker och tar reda på. Skorpionen är en detektiv som måste vet allt.. så ja, det är jag då..

Favoritämnet att gräva ner mig i är biohacking, alltså att försöka förbättra dig själv på alla sätt, genom att i princip överlista kroppen kan man säga. Vill du att ditt hår ska växa snabbare? Ja, då kan du biohacka det. Bättre hy? Sova bättre? Sänka din puls? Bota allergier? Ja, du kan biohacka allting och DET är så spännande!

Ett annat STORT intresse, eller jag tror inte jag kan kalla det intresse ens. En mycket mycket stor del av mitt liv är även det spirituella. Det är något som har varit viktigt för mig ända sedan högstadieåldern, kanske även tidigare, men som jag hållit hemligt eftersom det är ett sånt kontroversiellt ämne.

Det är ett stort ämne att ta upp och diskutera och det finns så många delar och sidor att prata om och jag älskar att prata och berätta om det. Så det kommer jag att skriva mycket om. Men lite kort kan jag ju berätta att jag tror t.ex. på en högre makt som jag kallar Universum, jag tror vi alla är ljusvarelser som återföds och lever många tusen livstider. Jag tror du kan klara av precis vad som helst genom att tro att du kan det. Jag spår dagligen i tarotkort och är ganska bra på det om jag får skryta lite. Jag är säker på att det finns magi i världen och att saker som inte alla ser. Ifall någon undrar, så ja, jag ser saker, hör och känner, men inte på beställning, håller dock på att utveckla dessa förmågor och kommer att berätta mera om det senare. 

Vad annat.. tja, jag gör ju nog vanliga saker också. Förr tränade jag väldigt mycket, just nu lite mindre. I vintrast började med en ny sport som jag älskar! Jag tränar nämligen Koryu Uchinadi karate, som man förklara som MMA ungefär, kampsport alltså. Är man intresserad av det så har jag ett annat instagram-konto där jag postar mera om sånt, än på mitt vanliga konto som är länkat här bredvid. @evelinasmadness heter jag där, lägger också upp en del om då jag fastar och hur jag äter där, det hör alltså ihop med biohackingen.

Men förutom biohacking, spirituella grejer och karate tycker jag även om att umgås med min pojkvän, mina vänner och familj, vara på villa, läsa böcker och ja, makeup och skönhet är jag också väldigt intresserad av. 

Det är alltså en salig blandning det här. Om ni tycker någon bit lät särskilt intressant får ni väldigt gärna lämna en kommentar, så kan jag berätta mera om det i något annat inlägg.

Hoppas ni ska trivas här! :) 

- Evelina

8DBFD335 B73B 4AD6 8F03 46BF3E84B0BB 1 201 a

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar