7EEC0E37 0F8C 47F7 9230 B91FADB6CDB3

Jag drömmer om att bli...

Skrivet av Evelina Nygårds 02.10.2021 | 0 Kommentarer

Tjohej läsare!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Eller det fins väl mycket jag kunde skriva om, men jag är lite oinspirerad idag, samtidigt som jag är inspirerad till att skriva?! Så idag tänkte jag bara berätta om vad som snurrar i mitt huvud. 

I torsdags var jag på lunch med min syster Isabelle (@isabellenygards) och hon "intervjuade" mig inför en uppgift som hade, då hon håller på och utbilda sig till mental tränare. Det var en uppgift kring mål och motivation. Alltså vilka mål man har i livet, vad har man för utgångsläge just nu, vad är målet, vilka hinder och resurser har du för att kunna uppnå det. 

Det var jätteintressant och jag är en sån som har hur många mål som helst, stor och små. Vi gick genom några mindre, men så började vi fundera om jag inte har något stort mål som jag inte pratat så mycket om och som är ganska nytt, men ändå inte. Då kom jag på att jag visst har ett sådant...

Jag vill bli en offentlig talare. En som håller föreläsningar, kanske gör videor och håller kurser. För grejen är den att jag vill påverka, hjälpa, göra skillnad! Jag har alltid känt att jag har "ett uppdrag", många har säkert den känslan. Att ni inte bara är födda för att vandra på denna jord och sedan dö. Nej, jag vill uträtta något, påverka! Jag vill lära ut till andra det jag kan och vet. Jag vill hjälpa andra med sådant som jag lärt mig genom erfarenhet och många försök och misslyckanden. Jag älskar att läsa på, forska om och undersöka saker. Ännu mera tycker jag om att sedan BERÄTTA det jag lärt mig.

Detta kanske låter drömlikt och nobelt, som om jag vill rädda världen. Men kanske det just är det jag vill? Eller kanske helst en person, eller två. 

Det är iallafall ett mål jag har funderat på i smyg en tid. Att jag skulle vilja spela in videor om prata om viktiga ämnen, och så småningom kanske hålla föreläsning eller göra en kurs. Det är ett stort mål, VÄLDIGT läskigt också. Jag drabbas ofta av känslan, "varför skulle nån vilja hör på mig?" och "Vad vet nu jag någonting?" 

Nej, det är sant, jag är bara en vanlig människa, men alla stora kända talare som Tony Robbins, Lewis Howes och Dean Graziosi är också bara människor. Skillnaden är att de trodde att deras ord var viktiga och vill hjälpa andra. De är alltså "motivational speakers", författare och entreprenörer allihopa, och det drömmer jag också om att bli.

Så nu har jag faktiskt gjort ett frågeformulär som jag vore jätteglad om ni orkade svara på! Det är lite blandade frågor om YT, föreläsningar, ämnen och sånt. Här ska du klicka. 

Att bara skriva detta är jätteläskigt tycker jag, och att jag drömmer om att prata inför människor är ganska knäppt, för jag brukade vara den absolut tystaste och mest blyga person du kunde hitta. I lågstadiet höll jag på att svimma varje gång jag skulle säga något framför klassen.. så den nivån har jag varit på. Men people change..

 IMG 7499

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar