7EEC0E37 0F8C 47F7 9230 B91FADB6CDB3

Roadtrip mot östra Finland

Skrivet av Evelina Nygårds 23.07.2021 | 2 Kommentarer

Vad roligt att så många människor hittat hit sedan jag började blogga! Det glädjer mig mycket, hoppas ni gillar de ämnen jag skriver om. Om ni vill veta mera om något särskilt, så tveka inte att lämna en kommentar eller att klicka på hjärtat <3 vid de inlägg ni tycker om.

Nu kan ni kanske hjälpa mig istället. Jag och pojkvännen ska om några timmar åka i väg på en roadtrip mot östra Finland och Karelen, utan någon egentlig plan för vad vi vill se! Det går egentligen emot min personlighet och samtidigt inte. Ni förstår, jag älskar att planera, ta reda på, undersöka och förbereda. Jag borde alltså veta allt om vart vi ska, bokat hotell eller air bnb:s osv.. 

Men se, det har jag inte! Jag älskar också att vara jättespontan och impulsiv, det är jag också för det mesta. Jag en spontant, impulsiv planerare! Hur går det till? undrar ni säkert.. det gör jag också, men sån är jag! 

Nåja, bilen är snart fullpackad med grejer.. (där kommer planeraren in nu igen.. förberedd på alla väder och alla aktiviteter) men jag vet inte var vi ska sova i natt, tältet är med och det får blir som det blir, jag älskar ju också äventyr och att ta det som det kommer.

Vilka motstridiga personlighetsdrag man kan ha!

Ja, nu till hjälpen! Har ni tips på saker man inte få missa om man rör sig mot östgränsen av Finland?  Kan även vara saker man borde se på vägen dit. Ge mig tips! Antingen här på bloggen, eller så söker ni upp mig på instagram @evelinanygards och skickar ett dm där. Kommer säkert att vara ganska aktiv på storyn där också, så ifall ni är nyfikna på vart vi hamnar kan ni kolla där!

Vi är intresserad av att se allt som är konstigt, ovanligt eller knasigt. Men även dramatiska eller fina saker. Tänkte iallafall besöka parken med stenstatyer i Parikkala. Den lär vara knasig :D Så lämna gärna tips! 

5ED07803 E8B4 454C BCD5 46631F10114E 4 5005 c

 

stenpark

Kommentarer

 • Marias memoarer 24/07/2021 8:21am (2 månader sen)

  Härligt! Ska bli roligt att läsa om resan sen, jag är själv sugen på östra Finland men har inget resesällskap just nu som kan/vill åka bort i flera dagar.
  PS om du vill får du gärna tipsa om dina favoriter sen i min fb-grupp Resa i Finland - närturism och utflyktstips. Det är ganska Österbottencentrerat tacksamt med fler tips från andra delar av Finland också :)

  • Evelina Nygårds 28/07/2021 6:07pm (59 dagar sen)

   Tack för din kommentar! Det ska jag absolut göra :)

 • Sofie 25/07/2021 6:15am (2 månader sen)

  Hiljainen kansa i Suomussalmi är rätt så häftigt tycker jag, rekommenderas.

  • Evelina Nygårds 28/07/2021 6:07pm (59 dagar sen)

   Det blev tyvärr inte det något denna gång, men vi planerar absolut att åka dit nästa gång :)

Skriv en kommentar