headerbild

SOMMAR, OHOJ!

Skrivet av Linn Jung 11.06.2018 | 0 Kommentarer

Doften av hav, måsarnas skrik och solen som värmer, vad mer kan man önska sig av sommaren?

 

bild1


Sommar på Kvarken.

 

I sommar är det fullt ös på Wasaline. Wenni är med på alla avgångar under hela sommaren och tillsammans med lekledarna har de hittat på program för hela familjen. Det kommer bli båtorientering, ansiktsmålning och skräpjakt. Vi kommer att få lära oss om hur viktigt det är att värna om miljön och haven. Passa på att bli en hederstumlare!

 

bild2Sommarprogram med Wenni på alla avgångar, hela sommaren.


Förutom familjeprogrammet är det även live musik i baren på alla avgångar. Här kan du läsa mera om sommarens artister och kryssningsprogram.

 

Skarmavbild 2018 06 07 kl. 11.35.16


Linda Alanen duo uppträder i baren ombord 3-10.7.2018.

 

Den här veckan kickar Wasalines sommar in på allvar. På lördagen den 16.6 kör färjan 4 turer över Kvarken och dagen till ära kostar alla dagskryssningar 10€/person. Färjan avgår från Vasa kl. 8:00 på morgonen med retur genast kl. 11:45 från Umeå. Den andra turen från Vasa avgår kl. 17:30 med retur kl. 21:00 lokaltid. Åk på en lång shoppingdag till Umeå eller en snabbkryssning över dagen, ät gott och njut av havsdoften på däck.

Sommarens nyhet på matsidan är sommarbrunchen som serveras i Skärgårdsbordsrestaurangen onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar, då färjan avgår kl. 8:00 eller kl. 8:30. Brunchen kostar 20€/person och kan antingen bokas på förhand eller köpas ombord.


Efter midsommaren öppnar sommarcaféet i konferensavdelningen på däck 8, här kommer det att finnas lite smått och gott att äta och dricka och en pysselhörna för familjen ivrigaste pysslare. Från sommarcaféet kommer du smidigt ut på soldäck för att njuta av den ultimata havskänslan.

 

bild5


Sommarbrunchen serveras på alla tidiga avgångar under sommaren

För den som redan vill fylla höstens kalender med program kan vi redan nu tipsa om Ladies Cruise som gör come back den 29.9! Då blir det skönhet, hälsa och feel good för hela slanten!

 

bild6


Ladies Cruise 29.9.

 

bild7


Vi önskar er en riktigt skön sommar!
Välkommen ombord!

 

Här kan du boka din resa

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar