headerbild

Vårkänslor och inspiration till havs

Skrivet av Julia Holmqvist 19.04.2018 | 0 Kommentarer

*Kommersiellt arbete med Wasaline*

Du har kanske hört talas om ett rederi som heter Wasaline, många har säkert också åkt med oss över Kvarken. Men för dig som inte ännu känner till oss kan vi berätta att vi är pålitliga, vänliga och värderar hög kvalitet. Vi jobbar för att bygga upp Kvarkentrafiken till något stort igen, ofta handlar det om att jobba mot oddsen. Vår utmaning är att bevisa att vi gör något bra, något vi och regionen kan vara stolta över.

 

Bild 1M/S Wasa Express, trafikerar över Kvarken dagligen året runt. Resan tar 4,5timmar/väg.

 

Bild 2

 

Under våren har vi satsat på några större teman ombord för att erbjuda ett mervärde åt våra passagerare. Vi har flera olika strategiska partners som vi valt att samarbeta med för att få substans i programmet. Det är alltid live musik i baren på torsdags-, fredags- och lördagsavgångarna, under sommarmånaderna har vi live musik i baren på alla avgångar hela veckan. Ibland är det ett band som spelar och ibland har vi en trubadur eller DJ som underhåller, men, målsättningen är att du alltid skall trivas ombord.

Våren kickar igång ordentligt med en trädgårdskryssning den 21 april, då bjuds det på trädgårdsinspiration och föreläsningar i konferensavdelningen. För de snabbaste besökarna delas det även ut gratis inträdesbiljetter till Nolia Trädgårdsmässa den 21–22.4.

 

Bild 3

Trädgårdskryssning den 21.4

För den som vill kombinera sin daycation med shopping och party är det 28 april som gäller. Då spelar den fantastiska Alexandra Jardwall i baren och på kvällen höjs stämningen ytterligare då DJ Wulf från Umeå stiger ombord.

Om du missar partykryssningen i april får du en ny möjlighet i maj. Månaden avslutas med partykryssning den 26 maj. Partybandet Less is More spelar i baren och på kvällen stiger DJ Wulf upp på scenen. Det utlovas garanterat bra feeling i baren.

 

collage

Alexandra Jardwall uppträder ombord den 28.4

Den 5 maj står motion, hälsa och skönhet på agendan. Har du svårt att komma igång med träningen eller känner du att du gärna skulle få lite ny inspiration om motion, hälsa och skönhet då är det här kryssningen för dig! Tillsammans med Fiilis-messut ordnas en bra feeling-kryssning där du får prova på olika motionsformer och även gå på snabbehandlingar. På kvällen byts träningskläderna ut mot partykläder, det blir modevisning i baren och naturligtvis även livemusik och DJ.

Bild 5

Fiiliskryssning den 5.5

Om du aldrig varit med under Kvarkentrafikens storhetstid har du nu chansen att få en inblick i hur det var förr. Den 19 maj är det Nostalgikryssning ombord. Maj-Britt ”Maippi” Martin gästar oss som kryssningsvärdinna och tillsammans med dansorkestern Tommys och trubaduren Janne Laine hälsar hon er välkomna ombord. Det utlovas lotterier, dans, bingo och trevlig samvaro.

 

Bild 6
Den åländska kocken Micke Björklunds Skärgårdsbord serveras fram till senhösten. I À la carte-restaurangen kan du välja mellan några klassiska rätter eller veckans meny. I kafeterian finns det en fast food meny för den som uppskattar det snabba alternativet.
Vi vill att du skall känna dig välkommen, sedd och speciell och att din resa skall vara positiv och minnesvärd.

 

Bild 7

Micke Björklunds skärgårdsbord serveras t.o.m. november 2018.

 

Bild 8

 Cheese cake.


Wasaline – Ett litet rederi med stort hjärta.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar