sevendaysxbernys

ALLT FOTBOLLEN HAR GETT MIG

Skrivet av Ronja Strömvall 22.09.2018 | 2 kommentar(er)

IMG 6593

När jag var sju år började jag spela fotboll i VIFK. De första åren kämpade jag på och tyckte det var jätteroligt trots att jag inte alls hörde till de bästa i laget. Jag slutade ändå inte utan fortsatte år efter år.

Läs hela inlägget

LIVET HEMMA

Skrivet av Ronja Strömvall 08.08.2018 | 1 kommentar(er)

Hej på dig! Igår kom jag hem från min näst sista jobbvecka. Den här sommaren har verkligen gått fort! Väl hemma väntade två älsklingar <3

Läs hela inlägget

OM MITT NYA LAG, BK-48

Skrivet av Ronja Strömvall 18.06.2018

Kategorier:
Taggar:

Här kommer bilder från matchen mot Brändöpojkarna vi hade förra veckan. Slutresultatet blev som sagt 2-0 till oss!

Läs hela inlägget

GEMENSKAPEN JAG HAR SAKNAT

Skrivet av Ronja Strömvall 08.06.2018 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

Alltså jag kan inte förstå hur mycket jag saknat fotisen? Det är obeskrivligt. Känslan jag har under matcher och på träningar är den bästa jag känt på länge!

Läs hela inlägget

EFTER TRE ÅR BÖRJAR JAG IGEN

Skrivet av Ronja Strömvall 28.05.2018 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

Igår hände en sak jag inte trodde skulle hända ännu på länge. Jag var på fotbolls träning med BK-48. WOW, vad jag saknat fotisen! Det är heeelt sjukt! Hade ingen aning om att jag saknat det sååå mycket som jag faktiskt gjort. Under hela tiden vi spelade pirrade det i min kropp. Jag var full av endorfiner!
WhatsApp Image 2018 05 21 at 17.48.22

Läs hela inlägget

Mot Oulu

Skrivet av ronjjas 26.09.2015

Kategorier:


Godmorgon min vän! Hoppas din lördag börjat bra❤️

Vi (jag & pappa) skall strax åka och plocka upp Matilda för att sedan hoppa på bussen mot Oulu. Idag har vi match mot ONS, och vi siktar självklart på vinst!


Läs hela inlägget

Fotboll & Sleepover

Skrivet av ronjjas 19.09.2015

Kategorier:


Hej på dig! Hoppas din lördag varit strålande hittills ❤️

Idag har vi haft match mot ONS. Senast förlorade vi 11-1 eller något i den stilen, så nu var det minsann dags för revansch! Och det blev det, när slutresultatet stod 5-3 åt oss. Vi kämpade hårt, lite trötta i andra halvlek men vi hade verkligen ett bra spel överlag! På näst sista bilden ser ni vår lilla hejarklack, så söta :)

Nu skall jag hoppa i duschen för att sedan bege mig till Noora för sleepover. Vi skall laga mat och sedan plocka fram lite smått & gott för att se en "typisk flickfilm". Oj vad det kommer bli mysigt! Puss och kram fina du, hoppas din lördag blir bra oavsett vad dina planer är❤️


Läs hela inlägget

En tripp till Åbo

Skrivet av ronjjas 11.09.2015

Kategorier:

Hej fina du! Hoppas din fredag varit bra? Skolan var som vanligt, förutom att vi hade ett tutormöte kl.12. Vi planerade inför den inkommande onsdagen då vi skall diskutera prov veckan med 1:orna!


Genast när jag slutade cyklade jag hem, för att packa inför Åbo resan. Vi har match imorgon mot TPS, men åker redan idag eftersom matchen imorgon är så tidigt... Inte låter det helt fel med en hotellnatt & hotellfrukost imorgonbitti, va? :) Vi stannade nyss, och nu har vi ca. 80km kvar. Kram på dig & gonatt i förväg❤️


Läs hela inlägget

Fc Puujalka - Fc Räkä (Passhiid)

Skrivet av ronjjas 11.07.2015

Kategorier:

I finalen mötte vi Fc Räkä. Efter 27 minuter då domaren blåste av, stod ställningen 7-3 till dem. Vi slutade på en 2:a plats, men alla var glada och nöjda vilket var huvudsaken :)


Jens i vårt lag blev utsedd till turneringens kämpe, och fick därför en tårta som vi delade på i laget. Det blev en fin avslutning på en fin turnering!Om ni har några frågor om Passhiid turneringen så är det bara att kommentera, så svarar jag på dem så fort som möjligt!


Läs hela inlägget

Fc Puujalka - Busar & Banditer (Passhiid)

Skrivet av ronjjas 11.07.2015

Kategorier:

I andra matchen mötte vi laget Busar & Banditer, som vi vann 2-0. Det ledde till att vi hade gjort mest mål i vår grupp, så vi gick vidare till final!!Läs hela inlägget