cropped tom header

Bättrade på testresultaten

Skrivet av Tom Johansson 01.05.2017 | 0 Kommentarer

SFI-lägret i Monte Gordo kulminerar för Filiphs del. I söndags testlöpte han igen 3x200 meter och snabbhetsuthålligheten har förbättrats. Nu blev det 22,4/22,8/24,3. Han har kunnat göra effektivare pass och även vilat mera än under tidigare år i Portugal. Formkurvan pekar uppåt.

I morgon, tisdag, är det ett nytt test. Då kör han 150 meter och 300 meter för fullt.

Det är de sista hårda träningsdagen under denna sejour. På onsdag har han en lugnare dag och på torsdag är det vilodag. Fredagen används för att resa hem till Karleby. Enligt planerna kommer han från Faro till Stockholm och med kvällsflyget till Kronoby. Då har han drygt fyra veckor i södern bakom sig och hoppas att värmen så småningom kommer även till Karleby.

I senaste blogginlägg antydde vi att GIF, moderföreningen äntligen kan välja ordförande. Så blev det också Jan-Ove Nyman hade lovat att ställa sina krafter till förfogande och han valdes. Vi önskar honom lycka till i arbetet. GIF har verkat i 110 år och ska förstås leva vidare. Det förutsätter att det finns folk som är med på olika nivåer och i olika uppgifter. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar