cropped tom header

Ett Gott Nytt Friidrottsår!

Skrivet av Tom Johansson 26.12.2016 | 0 Kommentarer

 fill.nsa2

 Vi önskar alla våra läsare ett Gott Nytt Friidrottsår!

 

Året lider mot sitt slut. Träningen fortsätter med oförminskad styrka. I ärlighetens namn ska erkännas att det blivit ett par dagar med endast små träningsdoser, men i stora hela är förberedelserna för nästa år i full gång. Under jullovet har träningen skett i Kipparihallen, på konstgräs.
Sedan sist har det även varit läger i Pajulahti med en del tester. Några sensationella resultat blev det inte, men heller ingenting som skapar någon större oro. Filiph kände sig lite slö efter mycket bilkörning och tyckte inte han kunde göra sig fullständig rättvisa.
Nu är blicken riktad framåt, mot det nya året. Det blir en rivstart med SFI:s 7-tusanläger i Kuortane under trettondagshelgen.
Så småningom blir det även några halltävlingar. Den 17 januari ordnas mästerskap mellan landets idrottsgymnasier. Botniahallen är arena för årets evenenmang. Filiph har tänkt löpa 300 meter och antagligen ankaretappen i svenska stafetten. Det kan även bli 60 meter.
Överlag är det ingen egentlig satsning på hallsäsongen i år.
På sponsorfronten noteras med tacksamhet att NSA-bolagen fortsätter att samarbeta. (Tom Johansson)

 

filiphStadsdirektör Stina Mattila och idrottsdirektör Lotta Nyqvist överräckte Karleby stads hederspris till Filiph. (Bild: Seppo Järvelä)

 

http://www.youtube.com/watch?v=tFDKuiW0jYw

 Julskinkan ska smältas mellan varven.

http://www.youtube.com/watch?v=B8VOGzg_qts

Spurter på 50 meter genomfördes på annandag jul.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar