cropped tom header

Lite ändrade planer

Skrivet av Tom Johansson 09.06.2016 | 0 Kommentarer

Filiph är tillbaka i vardagen efter en intressant period i Belgien med både tävling och träning. Det andra loppet på banvarvet var som tidigare nämnde hoppingivande.
Det blev en lång hemresa, det blev mitt i natten mot måndagen innan han var i säng i Åbo. Efter en sovmorgorn blev det frukorst och en bilfärd hemåt. Mot kvällskvisten var han hemma. Den långa resan bidrog till att Filiph valde att stå över tävlingarna på Kyrkbacken i tisdags. Han nöjde sig med att fungera som tidtagare.
I onsdags var det GIF:s Ärevarv som gav över 17 000 euro. Vädret började då visa prov på vad naturkrafterna kan bjuda på. Det var blåsigt, vått och förstås kallt.
I dag på eftermiddag var det snabbhetsträning i Idrottsgården. Filiph tyckte det kändes riktigt bra.
Han har även planerat om sitt tävlingsprogram för de närmaste dagarna. I ett skede var tanken att han skulle löpa 800 meter i Kurikka på lördag. Det blir inte av, i stället har han anmält sig till Uleåborg nästa veckas torsdag, Valkean kaupungin kisat. Han tänker löpa 400 meter. Stadion i Uleåborg är som bekant senare i sommar arena för Kalevaspelen.
Följande tävling är sannolikt stafett-DM i Saarijärvi. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar