cropped tom header

Premiär redan i Botnia Junior Games?

Skrivet av Tom Johansson 17.01.2016 | 0 Kommentarer

Filiph ska försöka inleda hallsäsongen i Botniahallen lördagn den 30 januari. Om inget oförutsett inträffar ska han löpa 200 meter i Botnia Junior Games.
Som tidigare nämnts avstod han från idrottsgymnasiernas mästerskap i Åbo förra veckan. I fredags tränade han i Karleby, men kände av en begynnande förkylning. Känslan fanns kvar i lördags och han valde då vila. Det kalla vädret i dag satte även sina begränsningar. Nu är han i varje fall tillbaka i Vörå och om förkylningen ger med sig blir det en fullskalig tränignsvecka. Men många har brottats med envisa förkylningar i vinter.
Det är i varje fall svårt att veta var han i dag står efter en period med problem som bidragit till att Filiph tytt sig till en del alternativ träning.
En del av landets fridrottare har redan startat inomhusssäongen och en del fina resultat har presterats. Den som är intresserad kan ta del av de samlade resultsten och statistiken på Tilastopaja.
Internationellt fortsätter upprullningen av skandalerna. Vi får hoppas att vi får en ”sanningskommission” som lägger fusket i dagen, och friar dem som är godtrogna entusiaster. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar