cropped tom header

Representationsuppdrag

Skrivet av Tom Johansson 13.05.2017 | 0 Kommentarer

http://www.youtube.com/watch?v=cnou92RA0CI

Startskottet för säsongen går.

 

Det kyliga vädret begränsar i någon mån träningen. Filiph försöker i varje fall upprätthålla den goda konditionen han hade efter fyra lägerveckor i södern. Nu gäller det att inte förivra sig och dra på sig några onödiga skador som det kyliga vädret kan bidra till.

Han har nu också tid att åta sig olika uppdrag. I fredags hade han hedersuppdraget att skjuta startskottet för halvmaraton i Kokkola City Run. Veckan som förestår ska han hjälpa Karlebyskolorna lite med förberedelserna inför Stafettkarnevalen. Samtidigt får han chansen att marknadsföra friidrotten som en trevlig och intressant fritidssysselsättning.

På lördag är han själv också med i Stafettkarnevalen som i år avgörs i Esbo. Filiph medverkar enligt planerna i Vörås samgymnasiums lag. Det är nu sista året han får delta.

Efter det blir det att på allvar få upp tävlingsfarten. Som det nu ser ut öppnar Filiph sina arenasäsong den 28 maj med ett 400-meterslopp. Också denna gång är det Alberga i Esbo som står som värd. Arrangör för Esbo nationella tävlingar är Espoon Tapiot. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar