cropped tom header

Tävlingsformen kan testas?

Skrivet av Tom Johansson 15.01.2017 | 0 Kommentarer

För tisdagen har Filiph planerat att delta i idrottsskolornas mästerskap som i år ordnas i Botniahallen. Han har anmält sig på 300 meter och har även tänkt sig att delta i svenska stafetten. Det är dock med ett mått av orsäkerhet han ser fram mot tisdagen. Ryggen har krånglat de senaste dagarna.
Ryggproblemet lade sordin på stämningen redan under SFI-lägret som pågick i trettondagshelgen. Han kunde inte genomföra det program han tänkt sig utan det blev i stället alternativ träning. Sedan dess har det varit upp och ned. Vissa dagar har ryggen känsts bra för att följande dag igen göra sig påmind. Just nu verkar det som om det kan bli tävling.
Det är längre sedan Filiph löpt 300 meter. Senast gjorde han det som 17-åring. I hallen blev han FM-guldmedaljör med tiden 35,60. Då var det kortbana som gällde.
I fredags hade han en löpträning som till en början kändes riktigt bra, men övergick så småningom i känning i ryggen samt kramp i vaderna. En bra tävling skulle förstås nu sitta bra, men å andra sidan har Filiph ingen riktig hård satsning på hallsäsongen i år. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar