header

Den nya blogglistan

Skrivet av Sofia Laine 17.03.2019 | 2 Kommentarer

Jag (Sofia) sitter på tåget på väg hem till Vasa och hittade precis en kul blogglista på Karolinas blogg och kände att den här är perfekt att fylla i nu då jag har lite tid över.

Jag har haft några riktigt bra dagar hos mina föräldrar i södra Finland. Tiden går alltid så fort när jag är och hälsar på, men denna gång hann jag i alla fall med att överraska min momi som fyllt år, träffa några kompisar och deras barn, och spendera tid med min familj. 

 

Vilket schampo använder du just nu?

Fudge Make A Mends. Jag har beställt Kerastase Blond Absolu på nätet som jag skall hämta på posten imorgon. Har även använt Fudge Silverschampo (och köpt en extra flaska), men jag tycker att mitt hår blir lite för grått av det. Och som på beställning messade jag precis med en kompis som skrev att hon gärna vill ha en lite kallare och gråare ton på sitt blonda hår. Så hon skall få min oanvända flaska, perfekt!

 

Vad var det senaste du tittade på tv?

Nyhetsmorgon imorse hos mina föräldrar.

 

Vad hade du på dig för skor idag?

Mina svarta kängor som jag haft på mig varje dag i typ ett halvår snart.

 

Ett starkt minne från högstadiet?

Har ganska många minnen från den tiden, både bra och dåliga. Jag minns att vi på lektionerna ringde "pilaren" till varann, (alltså att man ringer i endast en signal), och att max antalet missade samtal på Nokia var 99 stycken, haha.

Skrattade också högt precis när jag kom att tänka på skolfotograferingen i 9an och vi stod på stolar på bakre raden och föll bakåt. Så vi skrattade. Som tur så gjorde ingen sig illa. 

 

Vem är din senaste kändiscrush?

Svår fråga. Eller nej nu vet jag, nån Youtuber som jag följer. Typ Maja Nilsson Lindelöf eller Mimi Höglin. Mitt svar blir Mimi. Hon är en kändis för mig i alla fall.

 

Vad drömde du om förra natten?

Inget som jag minns.

 

Tänker du rösta i riksdagsvalet i april?

Absolut, jag röstar alltid. I år går min röst till Sari Somppi.

 

Vilken är din go-to låt när du behöver pepp?

Senaste tiden har det varit Rita Ora - Let you love me och Dua Lipa - Kiss and make up. Och så finns det många många fler. Kygos låtar ger mig ofta feeling.

Här om dagen kom jag att tänka på Timbaland - The way I are, den har man ju dansat till hundraelva gånger på nattklubbar i 20 års åldern. Fatta att det är 10 år sedan den låten släpptes.

 

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på?

Jag har aldrig sett på varken Game of Thrones, Sons of Anarchy, Harry Potter, eller Sagan om ringen. Det är jag väl ganska ensam om? Kan inte säga att jag inte förstår mig på serierna/filmerna eftersom jag inte sett dem, men jag känner inget sug för att göra det heller.

 

Har du irriterat dig på något idag?

Inte idag. Men tidigare i veckan var jag irriterad på lite ett som annat, vilket vi vädrade med Anna då vi satt i massagestolarna på gymmet i måndags.

 

Lil´+ det senaste du åt = ditt rapper name. 

Lil´rotsaker. Åt en riktigt god söndagslunch som mamma bjöd på.

 

Visa ditt senaste foto du tagit med din mobil - och berätta om det.

Det här fotot hittade vi hos mina föräldrar, det är mitt skolfoto från 7an eller 8an. Haha! (Hade gärna hellre visat en bild på den goda sushin vi åt i lördags.)

 

54514399 371771610074393 1735107869222633472 n

 

Nu är jag snart framme i Vasa och då blir det myskväll med sambon hemma. Maten och soffan kallar på mig. 

Hoppas ni får en riktigt fin vecka, vi hörs!

 

Sofia 

 

Kommentarer

 • Karolinas kaos 18/03/2019 7:55am (24 månader sen)

  Älskar att läsa andras svar på den här, MEN: Game of Thrones & Sagan om ringen är BÄST! Ååh som jag önskar att jag INTE hade sett dem, så att jag hade allt det framför mig ännu haha.

  • Sofia Laine 21/03/2019 10:39am (24 månader sen)

   Haha, det bästa som finns är ju då man är besatt av en serie och bara får plöja igenom avsnitt efter avsnitt!

 • Matilda 20/03/2019 2:23pm (24 månader sen)

  Jag har inte heller sett någon av serierna/filmerna du nämner och har heller inget intresse av att göra det, så nej du är inte ensam om det. Håhå, den där hypen kring dem. Liksom vem bryr sig?

  • Sofia Laine 21/03/2019 10:38am (24 månader sen)

   Då är vi två i alla fall, haha.

Skriv en kommentar