header

En hockeyhelg som alla andra

Skrivet av Anna Riska 07.01.2019 | 0 Kommentarer

799A4826

 

Hej på dig! Hoppas du haft en skön helg. För min egen del har min familj haft en helg likt de andra. Tänkte härmed dela med mig av hur en sådan helg kan se ut. 

 

799A4816

799A4811

 

Eftersom Erik oftast har match på lördagar brukar vi skämta om att vår helg börjar på lördag kväll efter matchen. Så även denna lördag när Sport hade match mot Ilves. Vi (jag och V) brukar som oftast vara på matcherna när de spelar hemma för att

1. ÄTA KORV  2. skjuta puckar på publiken under pausen 3. Heja

Med tanke på att 18 % av er som läser vår blogg är män (enligt google analytics) kan jag meddela att Sport förlorade 5-6. Ett resultat av otur och att andra laget var bättre? 

Före matchen var vi bjudna hem till Sofia på en otroligt god bjudning (se inlägget nedan) och passade samtidigt på att BOKA EN HELGTUR TILL STOCKHOLM. Det är en evighet sen jag varit utan grabbarna på en kort resa. Vi ska shoppa, vila, äta och dricka gott, fotografera, skriva inlägg, njuta och bara göra det vi tycker om. 

 

799A4818

799A4815

 

För resterande 82 % dvs kvinnor (enligt google analytics) så kan jag meddela att IFALL man kommer på match så bjuder Vasabladet på GRATIS kaffe under varje periodpaus så att man hålls vaken. 

 

799A3825

0NYB4126

 

På söndag morgon insåg vi att kylskåpet var tomt och började därmed vår helg med hotellfrukost. Efter en snabb vila hade Sport ordnat en istid till laget och respektive vilket resulterade i att en stor del av laget + deras flickvänner/fruar/barn samlades på isen. Efter allt skrinnande körde vi hem till mina föräldrar för att fira världens bästa pappa som fyllde år. 

 

Det blev en riktigt hockeyhelg med andra ord, som alla andra. 

 

Ha en bra start på veckan, 

 

Anna

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar