header

Fredagsstatus

Skrivet av Sofia Laine 05.04.2019 | 1 Kommentarer

Äntligen: Är det fredag. Och äntligen är jag igång med bloggandet igen. Har varit riktigt trött i några veckor, men nu känner jag att det börjar ge med sig. 

Den här veckan: Har vi sett på serien You på Netflix, som så många tipsat om. Den var inte alls så som jag hade tänkt mig, trodde den skulle vara mer av en spännande thriller. Men riktigt bra, och man kan ju bara inte sluta titta. "Bara ett avsnitt till", vilket har lett till sena kvällar. Men nog är det skönt för knoppen att bara få fokusera på en serie ibland.

Och så har jag ju bockat av ett av mina orosmoment, besök hos tandläkare. Och det gick hur bra som helst. Tandläkaren var så snäll och förklarade i detalj allt hon gjorde.  Det är så skönt att det är över och jag är så glad at jag tog tag i det, är så lättad nu. Passade även på att beställa hem tandblekning igår, ska bli spännande att prova.

I min materiella önskelista: Finns en hel del kläder och skor för tillfället. Jag skriver alltid upp anteckningar på telefonen då jag kommer på något som jag behöver eller villa ha. Har sådant shoppingsug just nu, och kollar igenom massa nätsidor på kvällarna. En hel del hamnar i köpkorgen, men samvetet (och plånboken) gör så att köpen inte slutförs. Bl.a. detta finns på min lista just nu: (fake) läderjacka, vita mom jeans, svarta skor i lack, svarta mockastövlar med klack, Gucci bälte, scarf till håret, spännen, silverfärgad skjorta, och färgglada klänningar till sommaren. Få se vilka köp som blir av!

Snart: Är det påsk och då skall vi åka och hälsa på min moster till Schweiz. Det ser jag verkligen fram emot. Tidigare så firade min familj ofta påsk i Schweiz, men nu är det något år sedan senast. Hej tulpaner, alper, promenader, raclette, och Lindts choklad!

Kom ihåg: Att rösta i riksdagsvalet nästa söndag!

Imorgon: Skall jag rensa min garderob. Nu skall alla kläder säljas som jag inte använder. Det som inte säljs så skänker jag bort. Ser så framemot morgondagen. Älskar att rensa. Gammalt skall ut, och förhoppningsvis lite nytt in från min önskelista.

Just nu: Firar vi minisemester (läs veckoslut) på landet. Bastu, pizza, och vin =återhämtning. 
IMG 0249

Ha en riktigt skön fredagskväll!

Sofia 

Kommentarer

  • Ann-Sophie Ingelin 13/04/2019 12:08am (23 månader sen)

    P.S. Här i Schweiz kommer ni att bli hjärtligt mottagna av pärlhyacint, blommande körsbärs-, päron- och magnolieträd, tulpaner, kanske utblommade vitsippor och gullvivor ... men naturligtvis allra hjärtligast blir ni mottagna av oss. Det skall bli jätte-roligt att träffas, kramar moster, Thierry och Thelma
    P.S. Tack för alla bloggar

Skriv en kommentar