header

Lägesrapport

Skrivet av Anna & Sofia 04.03.2019 | 1 Kommentarer

Hej på er,

Hoppas att ni haft en fin vecka. I kväll bjuder vi på en liten lägesrapport.

 

Mår:

Sofia: Riktigt bra. Känns som att allt rullar på som det ska.

Anna: Mycket bra, livet leker. Stockholm gav mycket energi. 

 

I dag:

Sofia: Har det inte hänt så jättemycket i mitt liv. Jobb, lunch på Sweet Vaasa, besök till Vasa stads tekniska verk för att ansöka om båtplats, och så chill på soffan hela kvällen. 

Anna: Vaknade på morgon/natten av att lillen fått falsk krupp. Alltid lika obehagligt.  

 

Veckan som gått:

Sofia: Har vilat och tagit det lugnt. Blev alldeles för lite träning, men jag tror det är bra att ta en paus då det känns motigt. Vi kör igång igen på onsdag. I helgen åt vi gott och sov dagssömn både på lördag och söndag. Kan summera helgen med följande ord; Gambämark, soffan, youtube, hockey, UMK och tacos med Riskas. Så skönt att ibland vara så avslappnad att man klarar av att bara vila en hel helg i sin domardress (svartvitt Adidas set), och att njuta av det. Den här helgen får 10 poäng!

Anna: Besökt Tropiclandia, Östensö, ätit Tacogöömona (Eriks specialare) , varit i ishallen och hejat, och fotograferat förlovningsbilder. 

 

Är beroende av:

Sofia: Youtube och Nocco just nu. Och kaffe. Och min telefon, den använder jag helt för mycket.

Anna: NOCCO, sällskap, väskor, godis, att pussa på Vilmers händer.

 

Jag ser framemot:

Sofia: Allt kul som jag har inbokat i kalendern i mars, blir mycket häng med kompisar. Och så skall jag till frisören på fredag, skönt.

Anna: Att få hem ett paket på posten med nåt jag belönat mig själv med. Borde komma senast på onsdag. Att lägga upp mål och belöna sig när man klarat målet är något som motiverar mig. 

 

Jag måste:

Sofia: Boka en tid till tandläkaren. Det är pinsamt, men det är många år (!!) sedan jag var hos tandläkaren senast. Har så ångest över det. Kanske nån av våra läsare kan tipsa mig om en bra och snäll tandläkare i Vasa? Det känns alltid som man sätter sig i stolen och bara väntar på bli utskälld och få sin dom. Jag veeet att det är länge sen senast, och jag veeeet att jag borde använda eltandborste, och jag veeeet att jag borde gå till tandläkaren oftare. Vill inte få känslan av att jag har misslyckats, den ger mig ångest. 

Anna: Städa mitt klädskåp och framförallt RENSA bort allt onödigt. Jag är extremt dålig på att hålla ordning i mitt klädskåp vilket beror på att där aldrig finns något att lägga på = får panik och drar ut allt varefter Erik får raivari. 

 

Vi vill:

Tacka för er respons på våra inlägg om Stockholmsresa. Så kul att ni gillade.

 

Kram

A & S

Kommentarer

  • Camilla 05/03/2019 6:12am (24 månader sen)

    Tandläkartips Aurora på Kyrkorsplanaden,Ilona Hirviniemi.

    • Sofia 05/03/2019 11:15am (24 månader sen)

      Tack för tipset!

Skriv en kommentar