header

Min födelsedag

Skrivet av Sofia Laine 29.08.2019 | 0 Kommentarer

IMG 3719

I onsdags fyllde jag år. Jag måste vara ärlig och säga att mina födelsedagar har känts lite jobbiga för mig de senaste åren. Att inte bo nära sin familj och släkt har gjort sig påmint just på min födelsedag. Att inte kunna bjuda över mamma och pappa på kaffe och en räkmacka. Ifjol tog jag tåget söderut helgen efter födelsedagen för att få ha ett kaffekalas. Att få känna att det är födelsedag på riktigt. Jag gillar inte att vara den som står i centrum men en dag om året vill jag ändå känna att är min. 

I år kände jag ingen ångest inför eller på dagen d. Jag har vant mig vid att vi bor här. Här börjar äntligen kännas hemma. Jag har fina människor runt om mig. Och jag vet att jag senare i höst får dricka mitt födelsedagskaffe hemma i Sibbo. 

Jag har blivit firad och uppvaktad i dagarna två. På onsdagen fick jag frukost på sängen och blommor och presenter av han jag bor med (eller som han brukar säga; "hon jag delar brödpåsen med"). I år köpte jag även en present åt mig själv, det tyckte jag att jag var värd. På kvällen hade jag önskat att vi skulle åka båt. Och det gjorde vi, i helt underbart väder dessutom. 27 grader i Vasa både igår och idag. Senare på kvällen gick vi även ut på stan för att äta en bit mat. Det var en fin dag och hjärtat var fyllt av kärlek då jag gick o la mig.

Idag fick jag order om att jag skulle vara klar på jobbet kl. 16.00 och inte boka in något program på hela kvällen. En av mina bästisar (som jag inte delar brödpåse med, men däremot en blogg) hade styrt upp en överraskningskväll för mig. Kan ni fatta vad fint! Först fick jag en otroligt fin blombukett och en present. Sen åkte vi till en salong där jag fick mina naglar fixade. Efter det åt vi middag på Faros och drack bubbel, och senare såg vi på Karismas modevisning på restaurang HEJM med lite mera bubbel och trevligt sällskap. 

Här sitter jag nu hemma i soffan och känner en sån enorm tacksamhet. Att jag har så fina människor i mitt liv. Det är härligt att få presenter och det gör en glad. Men att någon väljer att ge av sin tid för att umgås och göra en dag speciell för en, det är det finaste någon kan göra för en annan. 

Och tack för alla grattis till alla som hört av sig, det värmer och glädjer!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar