header

ONSDAGSSTATUS

Skrivet av Anna & Sofia 09.01.2019 | 0 Kommentarer

0NYB4670

 

 

I morse:

Anna: PANIK! Hittade inte min plånbok någonstans. Hade letat på kontoret, på gårdagens lunchrestaurang, hemma och i bilen. I dag var en dag när jag verkligen skulle behövt min plånbok, både vad gäller ID, pengar och min sons sjukförsäkringskort. 

Sofia: Vaknade i vanlig ordning vid halv sju. Scrollade igenom nyheterna på telefonen. Och funderade på varför min andra hälft tömde diskmaskinen tidigt på morgonen, vem gör det?! Ljudet är inte det mest harmoniska att vakna till ;). Ingen frukost, bara snabb fix och i väg till jobbet. 

 

Mår:

Anna: Har varit förkyld i tre månader, därav besök hos farbror doktor i dag. Hade behövt mitt ID....suck! Men för övrigt så känns livet jättebra just nu, och är supertaggad på det nya året.

Sofia: Mår riktigt bra i dag, och överlag just nu i livet. Har inget att klaga på. Varför säger man ens så? Borde man alltid ha något att klaga på? Allt känns prima!

 

Bäst i dag:

Anna: Jag hade precis spärrat av alla mina kort, då min (supersmarta) kollega Ulrik sa "Har du letat överallt i ditt arbetsrum?". Ja, visst hade jag det, redan dagen innan och även i morse. Ulrik gick in i mitt rum och hittade plånboken på mindre än två minuter. Den hittades i min höstjacka som jag snabbt dragit på mig i måndags då jag hämtade lunch i nedrevåningen.

Sofia: Läs texten ovan!

 

Tack:

Anna: Till dagens hjälte, Ulrik! 

Sofia: För en bra dag. God sushilunch på Juku, och många skratt på jobbet som vanligt.

 

Tips:

Anna: Lämna inte plånboken i en jacka du inte använder ofta. Och kom ihåg att leta ordentligt.

Sofia: Brottsjournalen på TV4 som vi tittade på i går. Älskar Leif GW.

 

I helgen:

Anna: Tappara-Sport, och uteaktiviteter med lilleman.

Sofia: Åker jag till Tammerfors och Helsingfors. Ni får läsa mera om vår helg på lördag!

 

Nu:

Anna&Sofia: Kaffestund har guld i mun. Sofia betalar då korten är spärrade. ;) 

 

799A4849

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar