header

Presenter till en liten

Skrivet av Sofia Laine 23.04.2019 | 0 Kommentarer

IMG 0934

För en vecka sedan hade Vilmer bjudit oss på hockeykalas för att fira hans 3 år på jorden. Och vi ville gärna ge en gåva som passade temat. Kanske inte så svårt att gissa vad det långsmala paketet innehåller.

IMG 0931 1

Jag försöker och vill jag ofta ge böcker åt "mina" småttingar (kompisars barn).  Så även denna gång. Jag älskar ju själv att läsa och tycker om att ge böcker i present.

Vilmer fick en personlig barnbok som heter Vilmer och de vilda djuren, från Min Bästa Bok. Finns flera böcker i samma serie med olika innehåll, ni hittar böckerna här. Tyvärr har de inte en bok om hockey i sitt urval, men jag vet att V är väldigt intresserad av djur också.

Jag fick fylla i namnet på barnet, välja hårfärg och hudfärg, samt hemort. Även samma val gjorde jag för de två vuxna personerna i storyn. Pappan blev kanske lite för blond (vi kan säga att håret blivit solblekt ute i öknen), men för övrigt tycker jag att slutresultatet blev riktigt bra. 

IMG 0930IMG 0940IMG 0938IMG 0929

Jag har redan fått information om att boken är uppskattad av lillchefen. Så jag kan varmt rekommendera den här roliga barnboken! 

Vill ni läsa mer om 3 års kalaset så hittar ni Annas förra inlägg här.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar