header

Rosa himmel

Skrivet av Sofia Laine 11.04.2019 | 3 Kommentarer

..över penthousemiljoner. Den låten spelas i mitt huvud var och varann minut. Den som har sett serien Störst av allt, vet vilken låt jag pratar om. Rosa himmel av Molly Sandén. Låten spelas i en så otroligt rörande scen i avsnitt 3, tårarna bara forsade ner för mina kinder då jag såg den. 

Det är inte bara låten som jag har på hjärnan just nu, jag känner mig nästan som att jag är i en "Störst av allt-bubbla". Jag tänker på serien flera gånger per dag. Serien har lämnat en känsla i mig som jag inte kan släppa. Precis som då jag kollade på SKAM och det var typ det enda jag kunde tänka på. 

Jag har tidigare läst boken av Malin Persson Giolito, och gillade den skarpt. Men jag vill nästan påstå att Netflix serien är snäppet bättre. Sällan det är åt det hållet. Gillar även att författaren själv är med i serien, om än för en liten stund.

Jag vill så gärna skriva om Maja, Sebastian, Claes, Samir, Amanda, Dennis, och Peder Sander, men vill inte spoila för er som ännu inte sett den. 

Om det är en serie ni skall se i år, så är det helt klart Störst av allt. Det är en av de bättre serierna jag sett, på länge!

storst av allt

 

Kommentarer

  • Frida 11/04/2019 8:53pm (23 månader sen)

    Tack för tipset! Jag har länge försökt hitta en serie att ”sjunka” in i. Tomheten man känner när man sett klart någon serie som varit bra tills man hittar en ny... ????

  • Rebecca 11/04/2019 9:21pm (23 månader sen)

    Samma här! Kan verkligen int slut tänka på den. Diskutera den till 02 inatt... Så bra, så viktig, så destruktiv.

  • Madeleine 12/04/2019 9:04am (23 månader sen)

    Håller med, så bra!

Skriv en kommentar