header

Vintern kom tillbaka

Skrivet av Anna Riska 09.04.2019 | 0 Kommentarer

799A9748799A9836799A9760799A0910799A9849Vad är det som händer? Jag som just packat ner min vinterjacka och börjat blicka mot sommaren. Vädret i Finlands soligaste stad är allt annat än soligt och lugnt i dag. 

Dagen startade på gymmet med Sofia. Man börjar bli van med att väckarklockan ringer kl.06.00 och träningskläderna väntar på stolen bredvid sängen. Dock var jag lite extra trött eftersom jag vaknat flera gånger under natten av att taket nästan lyfte p.g.a. stormen. 

På jobbet skippade jag matpausen för att besöka tandläkaren, andra gången på en vecka. Tre tider, två hål, en röntgen av visdomstanden och nästan 400€ fattigare. HUHU. Nu gäller det att hålla tänderna i skick!

Efter jobbet plockade jag upp V från dagis vilket hör till ovanligheten, oftast är det Erik som både för och hämtar. Vi åkte hemåt och körde iväg till Brändö bibliotek för att förhandsrösta. V hade med en egen lapp som han ville fylla i, hans kommentar med hög röst när vi röstat; " dom tog inte min lapp, ERIK". Det var nog många tanter och gubbar som log stort till den kommentaren. I farten hem lånade vi lite Emma och Totte böcker som är favoriter hemma just nu. Kvällsmål, tandborstning och pyjamas står på tur innan vi hoppar i säng och läser de nya böckerna. 

Trevlig kväll, 

 

Anna

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar