header

Vuoden nainen

Skrivet av Anna Riska 14.02.2019 | 0 Kommentarer

Glad alla hjärtans dag! En dag som denna gör att jag tänker de lilla extra på mina nära och kära. Alltid då alla hjärtans dag närmar sig påminns jag om denna dag för fem år sedan och hur jag blev uppvaktad. 

 

Jag hade stigit upp med tuppen för att förbereda det sista med mitt kort till Erik. Väckte honom ganska tidigt eftersom han skulle iväg på bortamatch. Jag kysste honom på pannan och gav honom ett kort med rim om oss plus en chokladask. Erik tackade för gåvorna och meddelade att han snabbt skulle gå ut en sväng. 

Först tänkte jag att han kanske gömt något i förrådet utanför dörren, men efter 15 minuter var det klart - han hade glömt.

10 minuter senare kom han in springande med ett stort leende på läpparna, nu hade han köpt något som han var stolt över. I det här skedet tänkte jag att han nog var medveten om att jag visste att han glömt dagen och skulle därmed kompensera med något galet bra. 

Utan någon som helst inpaketering drar han fram en leksakspokal med texten VUODEN NAINEN. 

 

Kiitos.

 

Som tips till er som har tänkt köpa nån gåva i dag , skippa pokalen.

För övrigt har jag inte fått utmärkelsen sedan 2014 och undrar ibland om jag inte varit värd den eller om nån annan fått den. Kan även konstatera att jag inte lär få den i år heller efter detta inlägg. 

 

Till Eriks försvar bör påpekas att det var en tidig morgon och Anttila var närmaste räddningen. 

 

Älskar dig <3

 

MP5D601

328136 115259711927013 1027188131 o

MG 7977

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar