Header Hallonochpraliner

Foodly fyller 1 år!

Skrivet av Hallon & Praliner 15.03.2018 | 0 Kommentarer

Sajten Foodly fyller redan 1 år. Genom Foodly får vi inspiration och många nya middagsideér, det är roligt att ta del av andra bloggares inlägg samtidigt som vi själva tycker att vi utvecklats i köket under det gångna året. Vi firar Foodlys födelsedag genom att fylla i blogglistan med våra favoriter från året som gått.

Vårt bästa inlägg:
Till vårt favoritinlägg hör en av våra favoriträtter, skaldjursrisotto! Receptet är bra eftersom man kan använda grundreceptet på risotto men byta ut tillbehören enligt årstid eller beroende på hurdana smaker man är sugen på. Under året har vi gjort skaldjursrisotto som är vår absoluta favorit men vi har även gjort risotto med kantarell och bacon samt en risotto med chèvre och serranoskinka. Alla värda att testas tycker vi!

risotto11

Ett recept vi provat:
Vi är ofta sugna på friska, lite syrliga efterrätter! Det här receptet på hallon-blåbär frozen yoghurt som vi hittade på bloggen I Köket med Sofia har vi provat och den levde upp till våra förväntningar. 


Vårt favoritrecept på dryck:
Sangria hör till våra dryckesfavoriter och speciellt under våren eller sommaren är det gott med en vit sangria gjord på bubbel. Receptet på en sådan hitta du här! Under höst och vinter är det nog även gott med en sangria gjord på rödvin. 

sangria1


Det här skulle vi baka som Foodlys födelsedagstårta:
Tårtor och bakning överlag är inte vår starka sida men om vi skulle baka en födelsedagstårta till Foodly skulle det nog bli en Key Lime Pie med italiensk maräng. Denna tycker vi är otroligt god och vi har vi aldrig misslyckats med den! :) Receptet hitta du här

key lime pie2
En annan grym bloggare på Foodly:
Vi gillar bloggen Flow Kitchen som skrivs av Nathalie Aurén, hennes bilder är otroligt fina och inspirerande!


Ett recept vi ofta återkommer till:
Receptet på pizzadegen som vi tycker blir bra och som är lagom mängd när man är 4-6 personer som skall äta återkommer vi ofta till. Detta recept hittar du här.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar