Header Hallonochpraliner

Gratinerade kronärtkocks­hjärtan och sparris

Skrivet av Hallon & Praliner 06.04.2017 | 0 Kommentarer

Ett varmt och gott inslag på påskbuffén är gratinerade kronärtskockshjärtan och sparris.

pask1

Du behöver: (ca 6 portioner)

1 burk kronärtskockshjärtan, halverade
½ knippe sparris, skuren i mindre bitar
3 msk smör
1 vitlöksklyfta, finhackad
Rivet skal av 1 citron
En näve finhackad persilja
Salt och peppar
1 dl riven parmesan

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra kronärtskockshjärtan och sparris som läggs i en ugnsform.

I en kastrull smälter du smöret tillsammans med persilja, citronskal och vitlöken. Häll smörblandningen över kronärtskockshjärtan och sparris. Toppa med riven parmesan. Gratinera i ugnen 10-15 minuter.

pask2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar