Grillade blåmusslor med tryffeldipp
Kategorier:
Grillade blåmusslor med tryffeldipp.
Grillade blåmusslor:
(2 personer)
1 pkt frusna blåmusslor
1 shalottenlök
2 vitlöksklyftor
1 dl vitt vin
Citron
Persilja
Tryffeldipp:
2 dl creme fraiche
1 tsk tryffelolja
Salt och peppar
Tina musslorna.
Gör en "skål" av aluminiumfolie.
Finhacka shalottenlök och vitlök och lägg i folieskålen. Tillsätt musslorna.
Lägg paketet på grillen och häll över vinet. Salta och peppra. Lägg i citronskivor och strö över persilja.
Stäng musselpaketet och låt musslorna grillas i 5-10 min. Tills musslorna har öppnat sig.
Rör ihop dippen genom att blanda ihop ingredienserna och smaka av.
Musslorna och dippen kan serveras med pommes rites och ett gott bröd!
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar