Header Hallonochpraliner

Grillade grönsaks­spett

Skrivet av Hallon & Praliner 25.05.2017 | 0 Kommentarer

Alla sorters grönsaker är goda att grilla! På våra grönsaksspett radade vi zuccini, champinjoner, röd- och gul  paprika och rädisor. Försök skära grönsakerna i lika stora bitar så att de blir klara samtidigt. Ett par timmar innan grillningen marinerade vi grönsakerna för att de ska få dra i sig smakerna ordentligt. 

Den här marinaden använde vi:
0,5 dl Olivolja
2 msk Balsamvinäger
en halv pressad citron
2 msk Honung

Måtten är väldigt vaga. Improvisera lite och sätt så mycket så att marinaden räcker till för den mängd grönsaker du tänker grilla. Du kan även spara en del av marinaden och pensla på under själva grillningen. 

sommar6sommar5

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar