Header Hallonochpraliner

Heta kräftor på muurikka­­panna

Skrivet av Hallon & Praliner 26.05.2017 | 0 Kommentarer

Och som vi tidigare nämnt så visade sig att det fanns ett paket kräftor kvar i Annas frys och då  kunde vi inte motstå att tillreda dem på muurikkapannan. Och de blev så himla goda. Har ni inte kräftor i frysen eller hittar kräftor i butiken går det också bra att använda räkor med skal.

Låt kräftorna tina. Blanda ner två grovt hackade chili, tre krossade vitlöksklyftor och en näve hackad persilja med kräftorna. Ringla över olivolja över kräftorna och vänd runt. Låt kräftorna marinera i kylen några timmar. Vänd gärna kräftorna några gånger under tiden du låter dem marinera. Hetta upp muurikkapannan och på med lite olja. Woka sen kräftorna på hög värme i några minuter. Servera direkt och njut av heta varma kräftor!

sommar1

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar