Header Hallonochpraliner

Höst och en liten förklaring

Skrivet av Hallon & Praliner 03.09.2018 | 0 Kommentarer

Vi är så peppade på höst! Hösten innebär nystart för oss, lite som nyår. På hösten får vi alltid ny inspiration till middagar och matlagning. Hösten innebär ju också en massa härliga råvaror att jobba med. Och kanske mest av allt så längtar vi efter mysiga helgmiddagar.

I år fick vi en extra höstpepp efter bloggträffen på Faros som Foodly ordnade tillsammans med sin systersajt sevendays.fi. Under kvällen fick vi träffa trevliga bloggare och så fick vi njuta av god mat. Att sitta ner en kväll och lära känna ett gäng trevliga bloggare var precis vad vi behövde. Och att få diskutera mat med andra matentusiaster var så himla kul!

I torsdags ordnade också Foodly tillsammans med sevendays.fi en föreläsning om SEO och skrivtips. Vi deltog på distans och träffades hemma hos Sandra för att titta på föreläsningen. Och självklart dukade vi upp lite gott att äta medans vi lyssnade och diskuterade de teman som behandlades.

IMG 6272 Fotor

 

Och som du säkert kanske märkt så har bloggen och Instagram gått lite på sparlåga en längre tid. Och här kommer en liten förklaring:

DSC 0824 Fotor2

De här små suddiga fötterna tillhör Valter (Anna), Hugo (Sandra) och Amelia (Sofia)

De här små fötterna är också förklaringen till varför vi har varit lite upptagna på senaste tiden :)

 

Men nu känner vi oss redo för höst och nya middagar. Och det finns det så många idéer och recept som vi vill ta oss an. Hoppas du också är peppad på höst!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar