Header Hallonochpraliner

Nötinnerfilé med parmesankräm

Skrivet av Hallon & Praliner 19.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Till potatisfondanterna gjorde vi en nöt innerfilé med parmesankräm. Vi hade också experimenterat ihop en vinbärsås, men den kommer tyvärr inte att hamna här på bloggen, ibland går det inte som man tänkt sig och vissa recept får inte komma med här. :)Därför rörde vi också ihop en enkel parmesankräm innan vi skulle äta.

För 6 personer behöver du:
Nötinnerfilé:
200 g nötinnerfilé per person
timjan
salt
peppar

Gör så här:
Bryn filén så att den får färg, salta och peppra under tiden. Stek den sedan i ugnen tillsammans med lite timjan på 200 grader tills den får en innertemperatur på 65 grader.

En enkel parmesankräm gör du genom att blanda en burk creme fraiche med 2 dl finriven parmesan, salt, svartpeppar och en gnutta honung. Klart!

vinter3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar