Header Hallonochpraliner

Räksallad i äggskal

Skrivet av Hallon & Praliner 05.04.2017 | 0 Kommentarer

Här kommer ett recept på en räk- och äggsallad. Vi åt den ur äggskal och serverade den med bröd till. Man kan även servera salladen direkt på en brödskiva. Vi kommer att använda detta recept på påskbrunchen eller påskbuffébordet.

pask5

Du behöver: (6-8 personer)
6 hårdkokta ägg
2 dl tinade räkor
1,5 dl creme fraiche 
3 msk majonnäs
1 knippe gräslök
1 knippe dill
2 stjälkar bladselleri
Salt och peppar

Koka äggen och låt dem svalna. Om du vill servera räk- och äggsalladen i äggskal skär du av toppen på ägget och gröper ur innehållet. Gör likadant med alla ägg. Om du serverar rätten på annat sätt är det bara att skala och hacka äggen. Hacka sedan även sellerin och blanda ihop alla ingredienser. 

pask6pask7

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar