Räksallad i äggskal
Kategorier:
Här kommer ett recept på en räk- och äggsallad. Vi åt den ur äggskal och serverade den med bröd till. Man kan även servera salladen direkt på en brödskiva. Vi kommer att använda detta recept på påskbrunchen eller påskbuffébordet.
Du behöver: (6-8 personer)
6 hårdkokta ägg
2 dl tinade räkor
1,5 dl creme fraiche
3 msk majonnäs
1 knippe gräslök
1 knippe dill
2 stjälkar bladselleri
Salt och peppar
Koka äggen och låt dem svalna. Om du vill servera räk- och äggsalladen i äggskal skär du av toppen på ägget och gröper ur innehållet. Gör likadant med alla ägg. Om du serverar rätten på annat sätt är det bara att skala och hacka äggen. Hacka sedan även sellerin och blanda ihop alla ingredienser.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar