Header Hallonochpraliner

Saffranspannacotta

Skrivet av Hallon & Praliner 10.12.2019 | 0 Kommentarer

Godaste julefterrätten, saffranspannacotta som serveras med hallon och vitchoklad. 

För 6 små pannacotta:
2 gelatinblad
5 dl vispgrädde
1 paket saffran (à 1/2 g)
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Till servering:
Hallon
Vitchoklad

Gör så här:
Låt gelatinbladen ligga i vatten i ca 5 min.

Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.

Krama ur och rör ner ett gelatinblad åt gången så att de smälter. 

Låt svalna och tillsätt vaniljsocker. 

Låt stelna i kylskåp i minst tre timmar.

Dekorera med hallon och hyvlad vitchoklad innan servering. 

6E5C1ACA 9129 4551 A7B9 EC72230E1B17

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar