Två sorters snittar till glöggmyset
Kategorier:
Här kommer recept på två olika snittar som vi tycker passar bra att bjuda på till glöggen.
Crustader med brie och hjortronsylt:
Crustader
Brie
Hjortronsylt
Lägg ugnen på 200 grader och fyll crustaderna med en bit brieost och en klick hjortronsylt. Gratinera dem i ugnen i ca. 5 min tills osten har smält.
Snitt med parmesankräm och kallrökt nötstek:
Malaxlimpa
100 g parmesanost
100 g färskost
Peppar
kallrökt nötstek
Gräslök
Skär brödet i små snittar. Blanda parmesankräm genom att riva parmesan och blanda med färskost och peppar.
Lägg parmesankräm på bröden, lägg på en skiva kallrökt nötstek och strö hackad gräslök över.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar