headersevendayssvartvitrosa2

1-årsjubileum

Skrivet av Hanna Stigzelius 08.02.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Idag är det redan ett år sedan jag började blogga på Sevendays! Och jag har trivats mer än bra. Jag tycker det är kul att vara del av en gemenskap som Sevendays utgör, även om jag tyvärr inte ännu kunnat vara med och träffa de andra bloggarna face to face ännu. Men jag hoppas att det skall bli möjligt under det kommande bloggåret. Det skulle vara så roligt! 

Tack vare Sevendays har också mina bloggläsare ökat sakta med säkert. Jag är inte ännu någon top ten bloggare men kanske på god väg!? Inom Mammabloggargenren så känner jag nog ändå att jag hör till en av de största i Svenskfinland. Och det är ju alltid roligt. Som bloggare vill man bli läst, eller så är det i alla fall för mej.

Nå vad är det ni gillar att läsa då?! Under mitt år har jag haft ett inlägg som står ut när det kommer till antal klick. Nämligen mitt "Inte lätt att vara rätt" inlägg som jag skrev i maj. Inlägget spreds också en massa på facebook och fick hela 30 kommentarer och 273 gillarhjärtan av er. Wow!   

Andra inlägg i topp är mitt inlägg om Österbotten och inlägget om alkohol och barn som jag skrev till midsommar. Ni har också gillat inredningsinlägget om lilla stugan på holmen. Amning var tydligen ett ämne som ni gillade att läsa om, det här inlägget ligger nämligen inom top fem under bloggåret som gick. Att gå ner i vikt är också ett ämne som får många klick. Starten på min lilla viktresa, som för tillfället ännu pågår, hittas också i top tio. Inlägget om Hubbes matkrångel finns också med, läste förresten igenom det inlägget pånytt och kan konstatera att statusen ännu är samma ett halvt år senare. 

När det kommer till recept och DIY:s är det övernattengröten som toppar. Och det förstår jag, den är en återkommande frukostfavorit hemma hos mej. Raw-chokladen och ingefärashotsen har ni också gillat. Och den supersnabba cheesecaken jag gjorde i april ifjol, nami. 

Så tydligen är det humor och åsikter som ger mest klick! Och personliga ämnen som amning, vardagsproblem och viktnedgång. Bra att veta det då jag tar tag i mitt andra bloggår här på sevendays. För bättre kan man alltid bli. Det kan nog bli svårt att toppa det första bloggåret här känner jag, men man måste väl alltid försöka. 

 bloggaretEtt litet hopplock av bloggbilderna från året som gått!

Kommentarer

  • Nina Överholm 08/02/2017 6:36pm (7 år sen)

    Grattis på årsdagen! Roligt att lära känna dig :) Jag ska sätta mig ner och läsa dina topp-inlägg senare. En del har jag läst, och Inte lätt att vara rätt minns jag bra!

  • Sandra 08/02/2017 7:39pm (7 år sen)

    Grattis på ettårsdagen! ;) Tycker det känns som mycket längre som du bloggat på denna adress!

Skriv en kommentar