headersevendayssvartvitrosa2

Allt blir vad man gör det till

Skrivet av Hanna Stigzelius 18.11.2016 | 4 Kommentarer

Kategorier:

Vi har haft en lite tråkig dag idag. Inte en särskilt dålig dag egentligen. Utan mera bara lite mosigt liksom. Inget speciellt program, mest inomhus. Jag har somnat lite för sent de två senaste kvällarna och det kändes i huvudet idag. En del ärenden har vi ändå fått skött, bibban, butiken, upphämtning av ett fb-fynd och så har vi fixat pepparkaksdegen för morgondagens bak. Men när Maken ringde och sa att han blivit tillfrågad att gå på afterwork så kände jag först att nej. Jag hade ju sett fram emot att han skulle komma hem och ta över och jag själv skulle parkera mig i soffan med ett glas vin och stickorna. Å andra sidan är jag inte den som säger nej heller. Han lät så glad och det är sannerligen inte varje fredag han brukar gå på aw. Dessutom vill jag ju att han glatt säger ja när jag meddelar att jag skall gå ut på stan med mina vänner också nästa gång... 
Så jag ändrade mina tankar. Struntade i att jag måste köra hela kvällslasset själv, fastän jag inte kände mej som den energiskaste personen på jorden. Smög upp och satt på bastun och då Buu-klubben tog slut frågade jag om någon vill gå och bada. Så glada ivriga sötnosar som rusade mot trappan. Själv badade jag bastu, lade ansiktsmask, fixade fotbad och smörjde mej noga efteråt. Allt medan barnen badade hur nöjda som helst. Så skön fredagskväll. Efter kvällsmaten så läste vi en av de nylånade bibbaböckerna och filurerna somnade snällt. Jag har nu städat undan alla leksaker och tagit mej det där vinglaset jag drömde om. Så, summa summarum. Allt blir vad man gör det till. Det här blev en superskön härlig fredagkväll! Nu skall jag sätta mej på soffan, dricka mitt glas vin och titta på nyaste avsnittet av Divorce på HBO. 

fredagNu kunde jag inte hålla mej längre. Stjärnorna fick åka upp. Kallar dem vinterpynt så då är det mer än okej!

fredag1Ah fredagskänslan är bästa känslan. Också fastän man är "ensam" hemma och inte ens varit på "jobb" idag. 

fredag2Mysbelys och fredagsmys. 

Kommentarer

 • Smulan 18/11/2016 9:41pm (3 år sen)

  Älskar din inställning! Njut av ditt glas vin och serien. Måste förresten också ta mig an Divorce, vad gör man inte för Sarah Jessica Parker liksom?!

  • Hanna Stigzelius 20/11/2016 7:35pm (3 år sen)

   Ja! Och jag gillar divorce, även om det känns lite som satc fast de är gamla och har flyttat till förorten, heh... Eller kanske just därför?!

 • Sofia 19/11/2016 12:05am (3 år sen)

  Den behövde jag... Efter en helt bra dag egentligen, men med lite för mycket gnäll. Det mesta handlar om inställningen... och barnen känner av allt.

  • Hanna Stigzelius 20/11/2016 7:36pm (3 år sen)

   De gör ju det! Och inställningen gör så mycket, lätt att glömma bara. I synnerhet de där gnälldagarna.

 • Alexandra Grahn 19/11/2016 10:29am (3 år sen)

  Va fint ni har de :)

  • Hanna Stigzelius 20/11/2016 7:37pm (3 år sen)

   Tack! Inte de bästa bilderna så här i mörkret, men jag gillar vårt mysiga hem <3

 • Emma 19/11/2016 8:17pm (3 år sen)

  Jag tar på mig skulden för denna aw, eftersom jag flytt boet för helgen! ;) Skönt att du fick till en mysig kväll iallfall!

  • Hanna Stigzelius 20/11/2016 7:37pm (3 år sen)

   Ja allt är nog ditt fel, haha! När kommer du hem igen!!?

   • Emma 23/11/2016 10:24pm (3 år sen)

    På söndag! Har varit i karantän här nu då nästan alla i tur å ordning varit spysjuka (Inte Nellie som tur!). Hoppas hoppas nu det är över för alla! Jag har å andra sidan fått så mycket hjälp med Nellie att kanske jag stannar hit hehe å slappar vidare... nånej saknar ju nog redan alla kompisar och Matte förstås! ;)

Skriv en kommentar