headersevendayssvartvitrosa2

Antingen eller-listan

Skrivet av Hanna Stigzelius 27.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag hittade en rolig lista hos Caroline. Allt eller inget. Svart eller vitt. Svårt att välja någondera. Får man vara lite grå? 

Inga barn eller tio barn: 
Hjälp. Två känns emellanåt redan som för många. Men utan vill jag då verkligen inte vara. Så måste säga tio. Fas burnout skulle man nog få. För att inte tala om fel i huvudet...

Silikonbröst eller fettsugning:
Den här är också svår. Jag skulle verkligen inte vilja göra någon skönhetsoperation alls. Vilket inte betyder att jag tycker att vare sej mina boobs eller mage är perfekta på något vis. Men en operation är liksom en operation... Men om jag måste välja, så kanske brösten då?! De har ju blivit lite tommare efter två amningar. Så en miniliten fyllning kanske inte skulle vara sååå farligt. 

Kaffe eller te:
Också svårt. Jag dricker ju båda två varje dag och älskar dem bägge. Men det känns ändå som att det skulle vara lättare att avstå från te. Det är inte lika rituellt viktigt som kaffe. Speciellt på jobbet är det svårt utan kaffe känner jag. Så jag väljer kaffe (men te på morgonen, heh..)

Julafton eller midsommar:
Nå julafton alla gånger! Julafton är ju magiskt. Visst är midsommaren också trevligt och så där, men inte på långa vägar lika viktigt som midsommaren...

Ge eller få:
Jag älskar båda, igen en så svår fråga. Men om jag måste välja så säger jag ge. Det är så härligt att komma på någon riktigt fint present. Slå in den fint och se hur glad mottagaren blir. Fast det här betyder alltså inte att jag inte skulle ääälska att själv få presenter (speciellt viktigt för Maken om du läser det här!!)

Kramas eller pussas:
Pussas. Kramen brukar ju liksom komma på köpet då.

Mjölk eller vatten:
Vatten. Mjölk kan man ju inte dricka så där bara, hu. Men i kaffe vill jag ju nog ha mjölk. Fast måste jag välja så skulle jag väl kunna vänja mej vid ikaffe havremjölken då... Kanske jag struntar i kaffet helt och hållet på samma gång och väljer te här ovan då istället.

Hund eller katt:
Ingendera! Är så inte en djurmänniska. Men av de två är nog ändå katter värre. Dem vet man ju aldrig var man har dem. En riktigt snäll labbis skulle kanske gå i en dag eller två.

IMG 0014 Här en bild på min nya krukväxt! Elefantöra heter den. Hoppas den ännu lever vid jul.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar