headersevendayssvartvitrosa2

Äntligen Fredag!

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så skönt med fredag! Min hjärna är helt mos. Jag hade min första större presentation och utbildningstillfälle idag på jobbet. Var till och med lite nervös innan, men det gick riktigt bra. Nu fick sej mitt jobbsjälvförtroende en liten boost. Jeij. Men samtidigt har jag ju spänt och förberett med för det här hela halva veckan. Så nu känns det lite som att luften gick ur mej.

Här hemma landade jag inte heller förrän nu. Maken känner sej krasslig så jag tog med Lillasyster när vi förde Hubbe på ett kompiskalas. Vi skötte sen veckoslutshandlingen (bl.a. lösgodis, tulpaner, veckoslutsfrukost ingredienser!) och passade på att gå och äta sushi på tumis. Hon var, stakin, så besviken när inte hon fick gå på kalas utan bara Hubbe. Med sushi och godis efteråt tröstade lite åtminstone. 

Eftersom Maken inte mår helt tiptop har vi avbokat våra veckoslutsplaner. Två tomma dagar framför oss. Men som tur finns det alltid saker att göra. Och jag tror barnen också tycker det är riktigt skönt att bara vara hemma efter flera veckoslut med fläng och program. Jag tänker pulkabacke, kanske något långkok till middag imorgon, pjamis halva dagen och som morgondagens projekt; tvätta så att tvättkorgen blir tom. Ganska extravaganta planer med andra ord... 

fredagJag var till frissan igår. Är mycket nöjd nu då frisyren är lite lättare och kortare. Förutom tvättprojektet detta vs tror jag att jag tänker försöka jobba bort de där ringarna under ögonen också... 

fredag1Dagens detaljer. Min snyggklocka, rosa blus med lite utsvängda ärmar och matchande nagellack. Jag har faktiskt hållit naglarna rätt så fina nu denna månad! Har lackat dem minst en gång i veckan. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar