headersevendayssvartvitrosa2

Är det förtidigt att börja julmysa redan?

Skrivet av Hanna Stigzelius 18.10.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag vet inte riktigt vad det är med mej, men jag har redan börjat få lite smått lust att fixa julstämning. De fanns till exempel glögg i matbutiken och det var väldigt nära att en flaska slank ner redan nu. Utebelysningen i trädgården tänker jag absolut hänga ut nu på veckoslutet. Det är såå mörkt ute och den räknar jag faktiskt inte helt som julpynt utan mer som vinterpynt. Men jag har lust att lyssna på julmusik också. Har jag blivit knäpp?
Kanske jag kan skylla det hela på mina systrar? De har nämligen börjat köpa julklappar för fullt redan. Först blev jag lite stressad, men sen insåg jag att det ju bara är klokt. Så nu tror jag att jag också tänker börja lite smått. I alla fall ta fram julboken och planera vad  jag skall köpa till vem och så. Ifjol tyckte jag att jag var ute i god tid då jag köpte alla klappar på black friday. Men i år har jag på känn att jag kanske kommer att ha alla köpta redan då... 

Men samtidigt vet jag med mej själv. Att börjar jag julmysa och pynta på allvar redan nu, så tröttnar jag innan det ens hinner bli december. Så jag tänker nog inte börja riktigt än. Men börja längta, det har jag redan gjort. Och egentligen är det ju det bästa. När man går omkring och väntar på att få börja pynta och fixa. Planerar och funderar. Om allt går som jag vill, kommer vi dessutom ha julafton hemma hos oss. Det skulle vara så mysigt!! Jag till och med nästan längtar tills den först snön. Men bara nästan!

0julTomtar och julgran, glitter och stämning. Inte riktigt ännu då kanske... Men snart?! När är det liksom okej att börja? Efter Halloween?

0jul1Om jag skall ha pysselkalender i år i bloggen igen så borde jag nog börja julpyssla snart... 

1julen3

Julen gör mej så här glad!! Kanske det är därför jag vill börja julmysa ren. Men samtidigt känner jag att det inte riktigt är okej ännu... Men hur skall man liksom orka vänta?! Hösten är typ som en enda lång väntan på julen... Så då man man väl lika bra ta och starta mysandet i tid. 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 19/10/2018 1:32pm (5 år sen)

    Det är kanske lite i tidigaste laget ännu, men jag förstår att känslan börjar komma krypande som de större varuhusen redan börjar plocka fram sina grejer! Efter farsdag som tidigast brukar vi börja i mitt jobb... men då ska man ju vara ett steg före i butiker alltid ;)

Skriv en kommentar