headersevendayssvartvitrosa2

Att avsluta februari på topp

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.03.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det är första mars idag. Det betyder att vintern långsamt börjar gå mot sitt slut! Äntligen säger jag. En annan bra sak är att jag fick avsluta februari på topp. Nämligen på afterwork med tre väninnor. Vi hade bokat bord på det populära stället Yes Yes Yes. Och jag måste säga att jag förstår hypen. Superfräscht ställe, snygg inredning, bra service och GOD mat. Att de dessutom hade en egen rosa signaturskumppa gjorde ju inte det hela sämre precis. Det perfekta stället för fyra småbarnsmammor att få känna sej lite hippa ens för en kväll. 

Eftersom vårt bords bokning gick ut efter två timmar och det skulle komma fler gäster, så måste vi avlängsna oss efter drygt två timmar. Men vi kände oss inte riktigt klara för att åka hem ännu. Man kan ju liksom inte komma hem mitt i nattningen av barnen. Så vi kände att det var mer ansvarsfullt att ännu gå till Teatteri på ett glas till. När jag sen åkte hem med metron så kände jag mej så glad i magen. Över att våren snart är här. Över att jag har så fina vänner som ger mej energi en iskall februarionsdag. Bra sätt att avsluta vintern. Kanske vi redan kan inviga terassäsongen på vår nästa aw?!

IMG 2240Så här glad blir man av att gå på afterwork mitt i veckan.

IMG 2242Blondinerna på ena sidan av bordet, och brunetterna på den andra. 

IMG 2249Maten var helt vegetarisk, men mycket god! Vi beställde åtta små rätter och såser som vi sen delade på. Här tandooribröd, halloumifries, brysselkål, blomkålsdip och kåldip. Och gissa om jag gillade nyansen på min tallrik?! 

Kommentarer

  • Petra Wide 01/03/2018 11:49pm (2 år sen)

    Jaa, ljuvligt är det, att förgylla en vardag så där! Välförtjänt!

Skriv en kommentar