headersevendayssvartvitrosa2

Barnfria mellandagar

Skrivet av Hanna Stigzelius 29.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det har varit ett par annorlunda mellandagar för oss. Barnen har nämligen varit hos sin Farmor och Farfar två hela nätter. Maken och jag har jobbat och vårt dagis har hållit julstängt. Vi tog vara på våra barnfria kvällar med två datenights. Inte så ofta det händer minsann! På onsdagen åt vi först sushi, gick lite på mellandagsrea i butiker och sedan på nya Star Wars på bio. Igår hade vi bara date här hemma. Men trevligt det med. Vi åt fondue, drack lite rödvin och pratade. Sen vill Maken spela Nintendo. Vilket kanske inte var den bästa idén eftersom jag inte är den bästa förloraren om vi spelar något tillsammans... Och eftersom han har ca 15års försprång när det kommer till tv-spel så har jag inte riktigt någon chans. Så det skall vi i alla fall inte göra på fler dejter!

Men fler dejter har vi tänkt att det skall bli. Minst en per månad är vårt mål för år 2018. Det borde gå att få till. Jag tänker dessutom att alla dejter inte behöver vara så avancerade så att de skulle kräva barnvakt eller så. Men bara något lite speciellt och att man gör något tillsammans. Varannan dejt skall jag planera och varannan faller på Maken. Efter några småtunga småbarnsår är det nog bäst att börja satsa lite på oss igen känner jag. Förhoppningsvis får det oss att orka bättre i vardagsrumban sen. För logistikmöten och bråk om vem som skall tömma diskmaskinen är ju inte speciellt romantiskt...

datenightIgår var det destu mer romantiskt. Candle light dinner hemma i vardagsrummet. Utan några barn som stör. Lyxigt!

datenight1Vi åt fondue. Perfekt datemat då det kräver väldigt lite lagande innan men tar destu längre att äta tillsammans. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar