headersevendayssvartvitrosa2

Best of Black Friday volym 2

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.11.2018 | 3 Kommentarer

Kategorier:

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar!

Imorgon är det då äntligen(?!) den svarta fredagen. Black Friday har ju verkligen blivit mega enormt på bara ett par år. Och jag tror att typ alla butiker har nån sorts rea imorgon. Och jag vet att man inte skall uppvigla till onödig konsumtion och tänk på barnen och miljön och bla bla. Men jag tänker ändå inte gå för årets julklapp i år och köpa allt begagnat. Utan jag vill nog också ge en del nya julklappar. Och då tycker jag faktiskt att det är smart att köpa dem under morgondagen för att utnyttja de rabatter man får då. Jag har redan färdigt gjort listor till mej själv över sånt som jag "behöver" och tänkt köpa ren en längre tid, men sparat tills imorgon. Samt lista på några julklappar som jag tänker klicka hem just imorgon! Perfekt start på julklapps shoppandet enligt mej. 

Här har jag samlat några av de större nätbutikernas reor:

Ellos har -30% på allt! Och mer rea på utvalda produkter. Och de har ju verkligen så stort sortiment. Jag är tex förtjust i Löwengrips torrschampo. Och Sophie by Sophies armband har jag drömt om i flera år!

Adlibris har -10% på allt. Här brukar jag varje år köpa en stor del av mina julklappar! Böcker, pyssel och leksaker, allt från ett och samma ställe. 

Jotex har -20% på allt, hela veckoslutet. Så du behöver inte stressa med beställningen imorgon!

Bootz har minst -20% på en massa designerplagg. Jag har bland annat spanat in de här skorna och den här klänningen!

BR-lelut har -25% på allt. Perfekt att klicka hem önskeklapparna till barnen. Lego och MyLittlePonys är det som står högst på önskelistan hos oss!

Lekmer har en massa super bra deals på utvalda varor. Bland annat leksaker och barnkläder. Lillasyster skulle behöva en ny vinterhalare! Hennes gamla gick just och just på.

Nordic Feel har -15-75% på allt. Jag är i stort behov av ny mascara. Så denna klickar jag hem imorgon. Perfekt!

Babyshop har upp till -70% på utvalda produkter. Kanske detta lekkök till barnen!? Eller rejäla vinterskor om de gamla blivit för små?

Finnishdesignshop har -10% på allt. Inte så illa att få designjulklapparna lite billigare

Happy Shopping! Och vill du inte reashoppa så låter du bli. Det tycker jag är jag det är lika fine det med. Men orka inte gå runt och skuldbelägg vanligt folk som bara vill köpa sina julklappar lite billigare. Det är inte rätt väg att gå tycker jag! Lägg skulden där den hör hemma istället. På de stackars företagen som bara vill få sin business att går runt...

julblogg1 kopia

Bara 38 dagar kvar till jul!!

Kommentarer

 • NillanWik 23/11/2018 7:09pm (6 månader sen)

  Visst har BlackFriday gått lite till överdrift på en del ställen, men man kan ju shoppa smart och bara köpa sådant man behöver eller sådant man spanat in ett tag redan och nu kanske får till ett förmånligare pris. Så är helt på samma linje som dig, skuldbelägg inte oss som gärna köper julklappar lite billigare såhär passligt en månad före jul. ????

 • Smulan 24/11/2018 1:55am (6 månader sen)

  Håller med dig, smart och eftertänkt shopping på Black Friday är det inget fel med.

  Så bra tips förresten! Köpte de den perfekta julklappen på Ellos tack vare detta :) Sedan köpte jag ett par träningsbyxor från Nike till mig själv som jag tänkt på länge. Sparade sammanlagt 60 e på mina inköp och fick i stället två grejer i bra kvalitet som jag vet håller flera år.

 • T 01/12/2018 9:16pm (6 månader sen)

  Håller också med, klickade hem en matta till mitt arbetsrum från HM Home. En produkt som jag länge tänkt skaffa för trivseln i min vardag.

Skriv en kommentar