headersevendayssvartvitrosa2

Besvikna på Sunwing Bangtao

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.03.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Hej från Phuket och Bangtao beach! Här är det same same but different och tyvärr inte different bättre... Vi är rejält besvikna på hotellet vi flyttat till. En liten nedgradering hade vi nog räknat med men inte riktigt så här stor. Hotellet är väldigt slitet (och skall också stänga under sommaren för att renoveras, men det hjälper ju inte oss...). Och vårt rum luktar riktigt mögel. Dessutom är det bredvid typ central aircon maskinen som är väldigt högljudd. På torsdag får vi byta rum om vi vill, men jag tvekar på att det leder till något bättre...

Restaurangen är inte mycket bättre. Servicen är under all kritik och idag på lunchen bajsade en fågel på vårt bord typ samtidigt som en gubbe i speedos gick förbi. Inte precis vad vi hade tänkt oss när vi bokade om vi säger så! Stranden är också långt från Khao Laks lugna tomma stränder. Här är det proppfullt med både folk och trugande försäljare. Det här känns liksom inte alls som Thailand. Utan mer som nåt hysteriskt kanarieöarna som parat sej med en sunkig Viking Line båt... 

Jag känner mej nog lite bortskämd. Men å andra sidan så tycker jag nog att man kan kräva lite standard när man betalar mycket och hotellet säger sej ha fyra stjärnor. Vi hade väl lite för höga förväntningar. Jag hade bara hört och läst så mycket gott om Sunwing och just Bangtao... Det hjälper ju inte heller att det tidigare hotellet var typ paradiset på jorden och helt top notch! 

Men men. Det är vad det är och nu får vi göra det bästa av det. Sista veckan fick vi till all tur bortbytt efter att vi klagat till researrangören (jag visste att charter sku vara till nån nytta!) så bara fem dagar kvar här och sen tillbaks till Khao Lak. Inte samma hotell som tidigare men ett som jag tror vi kommer gilla mer än det här i alla fall.

IMG 0393Förmiddag på kaosstranden...

 

 

Kommentarer

 • Josefina 14/03/2017 7:10pm (6 år sen)

  Så härligt med Thailand semester! ?

  • Hanna Stigzelius 15/03/2017 3:13am (6 år sen)

   Nå nog är det ändå härligt. Några små ljusglimtar finns det som tur. Lollo&Bernies show och minidisco är kul enligt barnen. Och två av poolerna är också okej!

 • Petra 15/03/2017 8:59am (6 år sen)

  Det ser onekligen lite kaotiskt ut... Har själv varit till Khao Lak och det är ju nog lugnet själv :). Allra bästa semestern hade vi dock i Si Kao. Där var vi oftast helt ensamma på stranden då alla andra var vid poolen och det bara fanns ett hotell! Lyxigt värre :)

  • Hanna Stigzelius 16/03/2017 2:43am (6 år sen)

   Alltså jag fattar inte riktigt vad vi tänkte nu så här i efterhand!? Vi har ju varit i Thailand förr, och VISSTE att vi inte gillar de turistigaste ställena... och så bokar vi två veckor i Phuket!? Lätt att vara efterklok... och jag hade bara läst så mycket bra om det här hotellet (som jag inte fattar alls!?)

   Si Kao skall vi kolla in till nästa gång. Det låter ljuvligt.

   • Petra 16/03/2017 8:09am (6 år sen)

    Rekommenderar det verkligen! Bästa semestern vi nånsin haft fast vi reste med 3 barn :). Hotellet har gratis båttransport till Koh Kradan varje dag. Därtill hyrde vi longtail-båt och besökte Koh Ngai och Koh Mook. Fick alltså se 4 destinationer i Thailand under samma resa :).

Skriv en kommentar