headersevendayssvartvitrosa2

Bloggen, det är inte du, det är jag!

Skrivet av Hanna Stigzelius 15.08.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Kära bloggen! Jag vill bara att du skall veta att det inte är du. Det är jag som bara inte velat prioritera dej just nu. Vilket är konstigt. För i åtta år har jag bloggat, och aldrig förr känt att jag inte orkar eller vill blogga. Tiden har väl varit lika knapp som den är nu, men jag har ändå sett till att blogga. För att jag har velat. Nu vet jag inte riktigt vad jag vill. Eller jag vill nog ännu blogga. Tror jag?! Men jag har liksom bara inte haft någon inspis.

Vanligen halvt om halvt tänker jag i blogginlägg. En hel dag kan jag gå omkring och fundera och formulera mej i huvudet, så att jag sedan då barnen är i säng på kvällen, snabbt kommer igång och får bloggat. Jag har blogginläggsplaneringslistor i mobilen och brukar aldrig ha svårt att komma på något att skriva om. Bloggen har aldrig tidigare känts som ett måste. Men nu, nu gör den nästan det. Och att komma på något inspirerande att skriva om är svårt det med. 

Så vi får lite se hur det blir nu då. För pressa fram inlägg tror jag inte på. Kanske det blir en lite lugnare blogghöst. Jag menar, om jag skall hinna med ens hälften av vad jag planerar i mitt förra inlägg, så måste jag kanske prioritera bort något annat. Men antagligen ångrar jag mej om en vecka och får svårt att förstå vad jag riktigt svamlade om i det här inlägget. Vi hoppas på det! Annars blir det troligen lite glesare med inlägg här framöver. 

blogghanna2

 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 16/08/2018 8:36am (3 år sen)

    Det är helt okej att ta en paus tills det känns bra igen :) Du verkar ha jättemycket att bolla med så det är kanske inte konstigt att bloggandet inte kan prioriteras :) Ta hand om dig!

    • Hanna Stigzelius 16/08/2018 11:33am (3 år sen)

      Tack????

Skriv en kommentar