headersevendayssvartvitrosa2

Bloggträff, Brunch och Bakgårdshäng

Skrivet av Hanna Stigzelius 05.05.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Vilken panghelg det varit så här långt! Jag inledde veckoslutet med bloggträff igår kväll. Och även om jag kände mej lite gammal då jag var den enda som inte var född på nittiotalet, så hade jag riktigt trevligt. Sofia som fixat allt hade verkligen gjort ett superjobb. Och bloggare är i regel alltid trevliga att umgås med (extra roligt att träffa Caroline som också bloggar här på Sevendays). Dessutom vann jag en tävling i vishet, haha. Det måste bero på att man blir klokare med åren. 

Idag har vi haft brunchgäster på förmiddagen. Eftersom jag inte ställt till med brunch på en stund så var jag extra ivrig och gick all in. Hembakt bröd, chiapuddings, bacon och äggmuffins, skumppa, frukt och ostbricka. Mmm. Gästerna var dessutom extra trevliga och speciellt kul för Lillasyster som inte sett sin kompis F på typ ett år! Vi avslutade med att gå ut på bakgården och blåsa såpbubblor.

Ute var det skönt så där blev vi fram tills för en halv timme sedan. I åtta timmar var barnen och jag ute. Solen värmde så att det kändes som sommar. Och min näsa är faktiskt lite röd. Om ni följer mej på instagram så har ni redan sett små glimtar från vår dag. Cykeltur, sandlådan, vattenlekar, klätterträd, iskaffe och både middag och kvällsmat utomhus. Min Pappa var också här av och an på kaffeträff. Han berättade att han köpt en dyr gasvärmare till lande ifall det blir lika kallt som de senaste åren. Så nu är jag bombsäker på att det kommer blir den varmaste sommaren på flera år, haha! Nu vet du var du läste det först, och vad det beror på. Tack Pappa!

1bloggtraffFredagkväll på Lost in Helsinki med en massa trevliga bloggtjejer. Jag åt en chevrésallad och drack  vin och bubbel. 

1bloggtraff1Sofia hade till och med fixat fantastiska goodiebags för oss. Choklad från Kaakaopuu, hadnkräm från Dermosil, te från Nord-te och Philip Teirs nya bok. Inte illa!

1bloggtraff2Brunchdags! Smoothies orkade jag inte fixa själv så jag köpte färdiga, tycker de här små från froosh alltid är goda!

1bloggtraff12Vi blev åtminstone mätta och nöjda.

1bloggtraff3Iskaffesäsongen inledd. Ljuvligt!

1bloggtraff4Jag möblerade om lite på bakgården. Så här blev det mycket bättre! Eller så bra det nu kan bli på vår slitna terass med ännu slitnare utemöblemang... I år fixar vi köket. Nästa år kanske det sen blir terassens tur...

1bloggtraff5Mina blommor gör mej lika glad som solen! Penséer, pärlhyacinter och stjärnöga. 

 

Kommentarer

  • Caroline Högnäs 05/05/2018 9:34pm (4 år sen)

    Det var kul att träffa dig med! :D på nästa bloggträff kanske vi får ta en brunch, för det där ser ju helt fantastiskt ut!

Skriv en kommentar