headersevendayssvartvitrosa2

Bröllop

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.08.2016 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Vi var på bröllop nu på veckoslutet. Ett riktigt härligt sensommarbröllop med perfekt soligt varmt väder. Min väninna Hellu som gifte sej hade verkligen lyckats planera allt så fint. Underbara detaljer som passade perfekt på Calliola där bröllopsfesten hölls. Jag hade verkligen en kiva kväll, trevligt bordssällskap, roliga tal god mat och efterföljande dans i ett båthus. Nästan lite för trevligt, heh. Igår var jag nämligen lite trött. Men det är väl så det går när man äntligen kan festa loss lite efter nästan fyra år av graviditeter och amning... 

brollop 1Vigseln hölls i Snappertuna kyrka. Så fin liten träkyrka. Festen var sedan på Calliola. Härligt stämningsfullt ställe vid havet, middagen åt vi här i "ladans" övervåning.

brollop 2Se nu bara på det här! Så stämningsfullt med lyktor, pompoms och ängsblommor i glasburkar. Maken och jag var så glada, bröllopsstämning gör en lite extra kär.

brollop 3Dans och party i båthuset. Kolla taket och reglerna! Jag älskar bröllop. 

Kommentarer

  • Karin 22/08/2016 10:48pm (7 år sen)

    Jag gissade när jag såg på ig att ni var här i våra hemknutar på bröllop ? Kyrkan är speciell för mig och Calliola ett väldigt fint ställe ?

  • Annika 24/08/2016 11:50am (7 år sen)

    Vilket fint bröllop det verkar ha varit :) kände igen kyrkan genast men har tyvärr aldrig varit till Calliola men där verkar ju jättefint :)

Skriv en kommentar